Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Friss hír! Megházasodott Kovács Koko István!
Megházasodott Kovács Koko István

Friss hír! Megházasodott Kovács Koko István!

Megházasodott Kovács Koko István. Az egykori boxoló és párja, Garami Kata maratoni futó nem verte nagydobra a hírt, az esküvőt zárt körben, a család és a barátok gyűrűjében ünnepelték.

Ha emlékeztek rá, 2017-ben hoztuk nektek a nagy hírt, hogy Kovács Koko István megkérte kedvese kezét a Nagyatádi ExtremeMan versenyen. A sportoló a 3800 méter úszásból, 180 kilométer kerékpározásból és 42,195 kilométer futásból álló versenyt harmadszor is teljesítette, majd ezután letérdelt párja, Garami Kata elé, és megkérte a kezét. A pár közös gyermeke, Zalán 2018 februárjában született meg.

Kategóriafüggetlen banner

Megházasodott Kovács Koko István!

A pár diszkrét szertartást tervezett, a ceremóniára éppen ezért csupán a közeli barátok, családtagok és az egykori sporttársak kaptak meghívót.

A szertartáson végül olyan világsztárok is részt vettek, mint az egykori nehézsúlyú világbajnok, Vitalij Klicsko, és a félnehézsúlyú bajnok, Dariusz Michalczewski is. Velük Koko a hamburgi bokszklubban barátkozott össze annak idején, most pedig élete legszebb pillanatait is szerette volna megosztani velük.

Hirdetés

Mint bizonyára tudjátok, Kokónak ez már a második házassága, 2016 nyarán 22 év házasság után hivatalosan is elvált első feleségétől, Krisztinától, akivel eltávolodtak egymástól. Közös gyermekeik, Bence és Gergő.

Koko és Kat 2016 novemberében ismerkedett meg egymással, az eljegyzést követően pedig az egykori ökölvívó rajongói már alig várták, hogy kiderüljön az esküvő időpontja. A hírt, miszerint megházasodott Kovács Koko István, csak ma kaptuk, ám a pár 2019. május 1-jén házasodott össze egymással.

megházasodott Kovács Koko István
Fotó: Patkó Béla Kiki FB

Kata klasszikus A-vonalú, csipkével díszített menyasszonyi ruhájáért, szolid esküvői sminkjéért és nyakláncáért egyenesen odavagyunk, a párnak pedig sok boldogságot kívánunk a közös életükhöz!

Borítókép: facebook.com