Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Megkérték Paris Hilton kezét!-VIDEO

Megkérték Paris Hilton kezét!-VIDEO

Paris Hiltonnak, a híres Hilton-szállodalánc örökösnőjének Aspen-ben, egy síparadicsomban kérte meg a kezét Chris Zylka színművész tegnap, azaz 2018. január 2.-án. Paris gyűrűje hatalmas, a lánykérés pedig elképesztően aranyos volt. Már alig várjuk az esküvőszervezés és az esküvő részleteit!

Kategóriafüggetlen banner

A 36 éves Paris Hiltonnak ugyan nem ez az első eljegyzése, ám a követőivel azt a hírt osztotta meg Instagramján, hogy Chris Zylka számára az ideális férjjelölt.

fotó: Instagram

„Igent mondtam! Annyira boldog és izgatott vagyok, hisz eljegyzett az életem szerelme. Ő a legjobb barátom, a lelki társam. A legtökéletesebb számomra minden tekintetben. A világ legszerencsésebb lányának érzem magam. Valóra vált az álmom. Köszönöm, hogy megmutattad, léteznek tündérmesék”

Kristinus

A hírek szerint Aspen-ben egy sítúrán kérte meg a Hilton lány kezét a színművész, akinek a nevét többek között a Piranha 3DD című alkotásból ismerhetitek. Chris már hat hónappal ezelőtt megrendelte a hatalmas gyémántgyűrűt, ami állítólag 2 millió dollárba, vagyis nagyjából 514 millió forintba került. A szerelmes párról korábban is rengeteg közös álomfotó jelent meg az Instagramon, de abban biztosak vagyunk, hogy a rajongók árgus szemekkel figyelik majd továbbra is a képeket, hátha még több részletre derül fény az eljegyzésről.

Bár egyesek szerint kissé sutára sikeredett a lánykérés, szerintünk mind a ketten nagyon aranyosak a videón.Ha számukra tökéletes volt a pillanat, mi is csak azt kívánhatjuk nekik, hogy ezúttal valóban egymás oldalán találják meg a boldogságot.