Jakabos Zsuzsanna augusztus 2.-án Győrben, a helyi élményfürdőben mondta ki az igent Petrov Ivánnak, a Győri Úszó SE vezetőedzőjének.

Hirdetés

A pár négy évvel ezelőtt együtt érkezett Győrbe, Zsuzsa versenyzőként, Iván pedig trénerként szerződött a városba. Kapcsolatukat nem titkolták, de nem is hozták nyilvánosságra. A Győrben tartott házasságkötési ceremóniáról egyikük sem szeretett volna nyilatkozni, de annyit tudni lehet, hogy egy élményfürdőben mondták ki a boldogító igent a családtagok, és a közeli barátok jelenlétében.

gyorplusz.hu

Merész volt a menyasszonyi ruha és a menü is

A világ legdögösebb úszó olimpikonjának is megválasztott sportoló egy igencsak merész ruhában ment férjhez, a teljes hátát megmutató csipke felsőrész néhol szabadon hagyta a hasát is, míg a szoknya szorosan az alakjához simult. A fantasztikus esküvői ruhaköltemény a pécsi tervező, Karácsony Andrea keze munkáját dícséri, Jakabos Zsuzsanna határozott elképzelései alapján. A kiengedett hajával és a hosszú fátyollal úgy festett, mint egy tündér.

Kategóriafüggetlen banner

A ceremóniáról egyébként kevés részletet lehetett megtudni, csak néhány fotó látott napvilágot. Annyi azonban bizonyos, hogy az esküvőre az egyik medencét és a gyermekpancsolót is kibérelték, a menüsorban pedig olyan nyári finomságok szerepeltek, mint a lángos és fagyi. Hát nem nagyszerű választás az augusztusi kánikulában? A friss házaspár hamarosan hosszú nászútra utazik, mi pedig sok boldogságot kívánunk nekik!