Miranda Kerr ausztrál szupermodell, több cég és kampány reklámarca. 2014-ben ismerte meg a milliárdos Evan Spiegelt, akihez titokban ment férjhez egy igazi romantikus, meghitt álomesküvő keretében. Hát nem izgalmas?

Kategóriafüggetlen banner

Miranda Kerr, a babaarcú fotómodell élete mesébe illő, és biztosan sokan cserélnének vele szívesen. 13 évesen megnyert egy ausztrál modellversenyt, 2006-ban pedig már a Victoria’s Secret Angyalai között vonult fel a kifutón, ami meghozta számára az igazi nagy áttörést. Korábban már Japánban és a hazájában is sikeres karriert futott be, olyan cégek divatbemutatóin szerepelt, mint pl. a Levi’s vagy Roberto Cavalli.

Ha ez mind nem lenne elég, 2010-ben összeházasodott Orlando Bloommal, akivel egy divatbemutatón találkozott, és 2011-ben megszületett a fiuk is. Ugye mennyire álomba illő a történet? Mi másra vágyhatott volna még az a modell, aki szerepelt a Cosmopolitan, az Elle és a Vogue címlapján is? Nos, Orlandoval sajnos hamarosan különvált az útjuk, de Miranda szerencsére nem szomorkodott sokáig.

A titokzatos esküvő részletei

Miranda 2015 nyarán Korzikán együtt nyaralt Evan Spiegellel, akinek onnan lehet ismerős a neve, hogy ő találta fel a világ egyik legnépszerűbb appját, a Snapchatet. Bár Miranda és Evan között hét év korkülönbség van, ez mit sem számított a párnak, akik a People magazin szerint Los Angelesben mondták ki az igent. A hírek szerint a májusi szertartás nagyon meghitt és romantikus volt, de a részleteket csak most hozták nyilvánosságra, mert a pár eladta a képeket a Vogue magazinnak. Az esküvőn, melyet az otthonukban tartottak meg, 45 vendég vett részt, a pár az egyszerű, de emlékezetes szertartás mellett döntött. A dekoráció romantikus és rusztikus volt, fehér padokkal és rengeteg pasztell rózsaszín virággal.


És milyen volt a szupermodell menyasszonyi ruhája?

Miranda egy Grace Kelly ihlette ruhában szeretett volna férjhez menni, hosszú fátyollal, és különleges fejdísszel. A ruháját Maria Grazia Chiuri tervezte, aki valóban Grace Kelly menyasszonyi ruháját vette alapul, mikor a színésznő a monacói herceghez ment hozzá. A tervező egyébként direkt Mirandának álmodta meg a Dior ruhát, ami egyedülálló a világon.

Minden bizonnyal Miranda és Evan esküvője lett 2017 legromantikusabb titokzatos násza, amiről reméljük, hogy a közeljövőben már több képet is mutathatunk majd. A modell és a milliárdos egyébként így most Hollywood egyik legtehetősebb házaspárja lett. Nektek hogy tetszik Miranda ruhája? Mi imádjuk!