Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > 9+1 hihetetlen kulisszatitok – Ilyen volt Messi esküvője!
Messi esküvője

9+1 hihetetlen kulisszatitok – Ilyen volt Messi esküvője!

A Barcelona legendás csatára, Lionel Messi és párja, Antonella Roccuzzo egy nem mindennapi szertartás keretében fogadtak örök hűséget egymásnak Rosarióban, Argentínában. A nagy napon válogatott focisták, Barcelona játékosok és más hírességek is részt vettek, az esküvő pedig sokkal de sokkal különlegesebb volt, mint azt gondolnánk. Itt-ott néhány furcsaság is tarkította a nagy napot, de hát hajlamosak vagyunk szemet hunyni efféle dolgoknál, ha ilyen nevekről beszélünk. Mutatjuk, milyen volt Messi esküvője!

Azt természetesen elöljáróban el kell mondnunk, hogy a futball legenda azt a nőt vette feleségül, akit ötéves kora óta ismert már, és immár két gyermekének édesanyja. A romantikus sztori természetesen ezzel nem ér véget, hiszen a pár elképesztően szép volt a nagy napon, az esküvő pedig maga volt a megtestesült mesékbe illő sztáresküvő.

Kategóriafüggetlen banner

 

Messi esküvője

 

1. A szertartás helyszíne

Bár több templom is szóba került, mint helyszín, végül – főleg biztonsági okokból – a City Center Rosario nevű hotelt választották ki. Talán nem meglepő, hogy a szálloda felajánlásának köszönhetően Messiéknek nem kellett bérleti díjat fizetniük.

Messi esküvője

A City Center Rosario, az esküvő helyszíne

 

2. A korábbi csapattársak

Az esküvőn a korábbi csapattársak közül Xavi, Carles Puyol, Cesc Fabregas, Dani Alves és Samuel Eto’o is részt vett.

Messi esküvője

Samuel Eto’o is a helyszínen ünnepelt

 

3. A jelenlegi csapattársak

A Barcelona jelenlegi keretéből többek között Javier Mascherano, Jordi Alba, Gerard Piqué, Neymar, Luis Suárez és Sergio Busquets is elutazott Argentínába, a hatalmas sztáresküvőre.

Messi esküvője

Lucas Biglia, Sergio Romero és Javier Mascherano

 

4. A válogatottbeli csapattársak

Messi válogatottbeli társai sem maradhattak le a vendéglistáról, így Fernando Gago, Ángel Di María, Éver Banega, Sergio Agüero, Ezequiel Lavezzi, Lucas Biglia és Sergio Romero együtt ünnepelt az ötszörös aranylabdással.

Messi esküvője

Éver Banega, Fernando Gago és Ángel Di María

 

5. Nem csak focisták

A nagy napon nemcsak Gerard Piqué, de kedvese, Shakira is részt vett.

Messi esküvője

Gerard Piqué és Shakira, a rosariói reptéren

 

6. Azok a gonosz mobiltelefonok

Mind a 250 meghívott vendég számára tilos volt a mobiltelefon használata. Sőt, a hírek szerint a ceremónia helyszínére sem vihették be a készülékeket. Ezzel együtt a pár igen sok fotót osztott meg a Twitteren.

7. Tartalék ruhatár

A hölgy vendégektől azt kérték, hogy legalább három különböző ruhakölteménnyel érkezzenek meg a helyszínre. Ennek az volt az oka, hogy a szervezők nem szerették volna, hogy a női vendégek közötti vita legyen akkor, ha esetleg ugyanolyan ruhában jelennének meg az esküvőn. A férfi vendégek esetében ez a tanács arra vonatkozott, hogy három különböző típusú inggel készüljenek.

 

8. Akik túlzásba vitték

A korábbi Manchester City-játékos, Martín Demichelis párja, a modell Evangelina Anderson is komolyan vette a kérést, talán egy kicsit túlságosan is. Ők ugyanis öt ruhával készültek a jeles eseményre.

 

9. Messi fanatikus rajongója

Messi egy rajongója – kicsit sem meglepő módon – úgy döntött, hogy ugyanazon a napon szeretne házasodni, mint hatalmas példaképe. Messi esküvője tehát Alex nagy napja is volt egyben, ugyanis a sajtóinformációk szerint ugyanakkor mondta ki saját párjával a boldogító igent a hotel közvetlen közelében. Igaz, hogy az oltárt saját kezűleg készítette el.

 

10. Az esküvői menü

Messi és Antonella esküvőjén természetesen az esküvői menü is fenséges volt. A kínálatban különféle saláták, szusi, csirkéből, marhából, borjúból készült ételek, valamint csülök is szerepelt.

 

Így történt, hogy a Barcelona csatára, a rajongók nagy kedvence, Lionel Messi feleségül vette legjobb barátját, és egyben szerelmét, Antonella Roccuzzot. Valószínűleg 2018-ban ezen az esküvőn volt a legtöbb az egy négyzetméterre jutó sztárfocisták jelenléte. A menyasszonyi ruhát pedig még így, fél év elteltével is imádjuk!