Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > 18 éve volt Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője!
Michael Douglas esküvője

18 éve volt Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője!

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője 18 évvel ezelőtt a New York-i Pláza Hotelben volt. A fényűző sztáresküvőn 350 vendég, köztük „A-listás” sztárvendégek is részt vettek, a torta 10 emeletes volt, a mézesheteket pedig Aspenben töltötte a pár. Idézzük fel közösen a nagy nap eseményeit!

Ha van olyan sztárpár, akinek az esküvőjét és a házasságát nagy figyelem övezte/övezi, akkor ők ilyenek. A házasságukról mai is írnak a lapok, azonban a rossz hírek ellenére még ma is együtt vannak. Az esküvői fotókat pedig még ma is szívesen vesszük elő, mert Catherine ruhája igazi álom volt!

Kategóriafüggetlen banner

 

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője

 

Mint már írtuk, a vendéglistán 350 meghívott neve szerepelt, köztük Goldie Hawn, Jack Nicholson, vagy éppen Meg Ryan. A hírek szerint a nagy nap 1,5 millió dollárba került, ami egyáltalán nem tűnik túlzásnak, elnézve az esküvői vacsorán felszolgált fogásokat, a virágdekoráció mennyiségét és a nívós helyszínt.

A ceremóniát füves dombok és virágoskertek között, egy teraszon tartották, az extravagáns díszítésben pedig David Beahm eseményszervező és Simone Martel segített a párnak. A teraszon ezüst vázákban gardéniákat, rózsákat és bazsarózsákat helyeztek el.

A 20 perces szertartáson egy 40 tagú kórus énekelt, az eskütételt pedig Judith Kaye New York-i bíró hitelesítette.

Michael Douglas esküvője

Catherine Zeta-Jones menyasszonyi ruhája

A színésznő édesanyja, Diana a pár gyermekével, Dylan-nel (aki matrózruhába volt öltöztetve) vonult elöl, őket követte a menyasszony, akit természetesen az édesapja kísért az oltárhoz.

Catherine menyasszonyi ruhája egy csontszínű, szatén, Chantilly csipkével díszített Christian Lacroix darab volt, a menyasszonyi csokor pedig – a díszlethez hasonlóan – bazsarózsából és rózsából állt. A színésznő kontyba fésülte a haját, és egy Fred Leighton-féle gyémánt melltűt viselt.

A lakodalom

Az esküvői fogadáson klasszikus zene szólt. A menü New England-i kagylólevesből, báránysültből, és homárból állt, a desszertet pedig Sylvia Weinstock készítette. A 10 emeletes vajkrémes vanília esküvői torta közel 2 méter magas volt, és több ezer apró virág díszítette.

Ez ám az ötlet!

A terem bejáratánál egy 6 méteres magnólia állt, melyet 700 szál fehér tulipán és fehér selyem masni díszített. A masnikon a vendégek neve szerepelt, a magnólia fa levelein pedig az asztalszámok.

Catherine-Zeta Jones esküvője

A sztárpár az első táncot Gladys Knight  “You’re the Best Thing that Ever Happened to Me” című számára táncolta, és ami elképesztő, a lagzin Jimmy Buffett és Bonnie Tyler élőben énekelt. Ugye mi megmondtuk, hogy igazán fényűző volt Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esküvője?