Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Elképesztően fényűző volt Michael Jordan esküvője!

Elképesztően fényűző volt Michael Jordan esküvője!

A hatszoros NBA-bajnok Michael Jordan esküvője sokkal fényűzőbb volt, mint azt álmunkban gondolnánk. Michael és Yvette Prieto 2008-ban találkozott Miamiban egy éjszakai klubban, az esküvőjükre pedig 2013-ban került sor. Ez a második házassága a sportolónak, első feleségével 2006-ban váltak el 17 éves házasság után. Lássuk az álomesküvő részleteit, mutatjuk a legszebb képeket!

Kategóriafüggetlen banner

 

Michael Jordan esküvője

 

Ujjaik összefonódva, homlokuk finoman összeér, miközben mosolyogva táncolnak egymással a parketten. Michael Jordan és Yvette Prieto első táncukat férj és feleségként így osztották meg a rajongókkal. A kosárlabda legenda 50 évesen kötött házasságot a floridai Palm Beachen, egy nívós esküvő keretében.

Michael Jordan esküvője

Yvette Prieto menyasszonyi ruhája

A 35 éves Yvette gyönyörű, hófehér pánt nélküli ruhában mondta ki a boldogító igent, haját egy elegáns kontyban fogta össze.

A ruha egy J’Aton Couture költemény volt, melyet kézzel készített selyem csipkével és Swarovski kristályokkal díszítettek. Ebben az utánozhatatlan darabban vonult végig a menyasszony az oltárig abban a templomban, ahol Donald Trump 2005-ben feleségül vette feleségét, Melaniat.

Michael Jordan esküvője

Michael Jordan esküvője

A katedrálishoz körülbelül 500 ember érkezett busszal, ők vettek részt egy esküvői ceremónián. További 1.500 vendéget hívtak meg, hogy csatlakozzanak a boldog párhoz a Bears Clubban, amely egy fényűző privát golfklub, és Michael 38.000 négyzetméteres házának közelében található.

A gyertyákkal díszített lakodalmi helyszínen egy hétemeletes fehér esküvői tortát szolgáltak fel. A tortát fehér fondant és cukor kristályokkal borították be, és kristályokkal, valamint a pár monogramjával díszítették.

A zenéről a Grammy-díjas Usher és DJ MC Lyte, K’Jon, Robin Thicke és a 18 fős The Source gondoskodott, és a jeles eseményen természetesen éjszakai tűzijáték is volt. A nagy napon több híres vendég is részt vett, például Tiger Woods golfozó és Spike Lee filmrendező is.

A pár a nászajándékok helyett azt kérte a násznéptől, hogy támogassák a James R. Jordan Alapítványt, az esküvői virágokat pedig a Jupiter Orvosi Központnak adományozták.

Esküvői vendégek, Michael Jordan

A fotón Patrick Ewing (center) és Scottie Pippen (bedobó) látható

Michael Jordan nászútja

Nos, a nászút az esküvőhöz hasonlóan szintén igen pazar volt. Michael és Yvette Görögországban pihent egy több emeletes jachton, amiről csak az éttermek és a vásárlás kedvéért szálltak partra.

Remekül hangzik, nem igaz?

Fotók: dailymail.co.uk