Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, mi egyenesen imádjuk a legnagyobb titokban kötött házasságok történetét. Magyar és külföldi ismert emberek is gyakran döntenek úgy, hogy a nyilvánosság kizárásával kelnek egybe, és ha jól belegondoltok, van ebben valami romantikus. Nacsa Olivér esküvője kiváló példa erre, a humoristáról ugyanis a napokban derült ki, hogy szeptember végén mondta ki a boldogító igent Somossy Barbarának.

Hirdetés

A pár áprilisban kezdett randizni egymással, Olivér pedig olyannyira biztos volt az érzéseiben, hogy augusztusban el is jegyezte kedvesét. Az esküvőről mindaddig nem lehetett hallani, amíg fel nem köszöntötték őket élő adásban, hiszen a pár nem osztott meg sem részleteket, sem pedig képeket a nagy napról. Egészen idáig, most azonban Barbara és Olivér Instagramján is közzétették a nagy hírt!

Kategóriafüggetlen banner

 

Nacsa Olivér esküvője

 

Olivér és Barbara közel egy hónap alatt szervezte meg az esküvőt, amelyre 50 vendég volt hivatalos. Mégis, mindenre jutott idejük, és élménybeszámolójuk szerint ez volt életük legszebb napja.

“Éppen a Várban sétáltunk, amikor jött az ötlet. Bementünk az önkormányzatra, és megkérdeztük, mikor lenne lehetőség egybekelni. Nagyjából egy óra alatt elintéztünk minden hivatalos dolgot, és maradt egy hónap megtervezni a vacsorát, a ruhákat, a gyűrűket. Mások erre nagyjából egy évet szoktak hagyni, de nem gondolom, hogy jobban sikerülhetett volna az esküvőnk, ha mi is ennyi ideig szervezzük” – nyilatkozta Nacsa Olivér.

Az esküvőn a család és a közeli barátok vettek részt, például Bagi Iván, Feke Pál, Korda György és Balázs Klári, valamint Csonka András is tiszteletét tette a szertartáson. Csonka András egy fotót is megosztott a nagy napról az Instagramján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nacsa-Somossy Barbara (@barbisomossy) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nacsa-Somossy Barbara (@barbisomossy) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nacsa-Somossy Barbara (@barbisomossy) által megosztott bejegyzés,

Somossy Barbara menyasszonyi ruhája

Somossy Barbara csodaszép menyasszonyi ruhája mellett sem tudunk elmenni szó nélkül. Olyan volt, mintha egy virágtündér gardróbjából kölcsönözte volna Barbara, hiszen a felső részét virágok díszítették, a szoknya pedig tüll volt. Ha hasonló darabra vágytok, nyugodtan merítsetek ihletet a képekből! Tökéletes példa arra, milyen egy szolid, de izgalmas pasztell színekkel díszített ruha. A hosszú, földig érő fátyolról pedig ódákat tudnánk zengeni, ahogyan azt is örömmel láttuk, hogy a pár a kutyájukat sem hagyta ki a nagy napból!

A menyasszonyi ruhához hasonlóan a lakodalom is felejthetetlen volt. A 100 Tagú Cigányzenekarból négyen zenéltek,  de meglepetés paródiashow is volt, amire Nacsa Olivér esküvője szervezése mellett készült Bagi Ivánnal, valamint Barbarával. Mit nem adnánk, ha kaphatnánk belőle egy kis ízelítőt!

A párnak sok boldogságot kívánunk!

Forrás: Best magazin, Borítókép: Nacsa Olivér Instagram