Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Nézd meg, milyen volt Steiner Kristóf esküvője Tel-Avivban!
Steiner Kristóf esküvője

Nézd meg, milyen volt Steiner Kristóf esküvője Tel-Avivban!

Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan a napokban mondta ki a boldogító igent Tel-Avivban. Kristóf Nimroddal – aki sikeres színész – együtt él jelenleg is Izraelben. Az esküvő a fotók tanúsága szerint pontosan olyan meghitt és boldog esemény volt, mint amilyenről a pár korábban álmodott. Mutatjuk, milyen volt Steiner Kristóf esküvője!

Kategóriafüggetlen banner

Az esküvő előkészületei

Kristófot évtizedekkel ezelőtt műsorvezetőként ismerte meg az ország, azóta pedig íróként, bloggerként, és szakácsként is rendkívül sikeres karriert futott be. Követői alig várják, hogy posztoljon terveiről, gondolatairól és érzéseiről közösségi oldalain, emellett Kristóf a párkapcsolatairól is mindig nyíltan kommunikál. A szerethető influencer sokak számára mutat követendő példát kreativitásával és produktív alkotó tevékenységével.

Június óta vártuk, hogy minél hamarabb értesüljünk a pár esküvőjéről, amelyről egyébként Kristóf a Reggeli műsorában már elárult korábban néhány érdekes részletet.

Augusztus utolsó napján lesz az esküvő. Egy nagyon-nagyon alternatív és egyáltalán nem szokványos esküvőt kell elképzelni. Alap, hogy vegán lesz. Nem egy nagy puccparádés esküvői helyszínt béreltünk ki, ahol takkra meg van szervezve minden, hanem Jaffában, Tel-Aviv óvárosában a bolhapiacon van egy hely, amit nagyon szeretünk. Az a neve magyarul, hogy a kakukk fészke és egy szedett-vedett, százéves ottomán épület, hatalmas belmagassággal és árkádokkal. Ott lesz minden egy helyen: a ceremónia, a mulatság, a vacsora. Jönnek a barátok, a család. Lesz zenekar is, de mi magunk is összeállítottunk egy ötórás playlistet a kedvenc zenéinkből. Abbától, Madonnán át, Kylie Minogue.

#NimiAndKristof – esküvöfesztivál ON! 🥂 Pénteken Nimi és én olyasmit teszünk, amit millióan tettek elöttünk, és…

Közzétette: Steiner Kristóf – 2018. augusztus 27., hétfő

https://www.instagram.com/p/BnMX3DxFMxh/?taken-by=whitecityboy

Steiner Kristóf esküvője

Steiner Kristóf Tel-Avivban mondta ki a boldogító igent, az esküvő helyszíne egy étteremként és művészeti galériaként működő hely tetőterasza volt. Az időpont pedig nagyon fontos volt számukra, mert mindenképpen nyáron szerettek volna egybekelni. Természetesen vegán menüt fogyasztottak az esküvőn, melyet a hely séfjével közösen állítottak össze.

A közösségi oldalán Kristóf az esküvő előtti napokban már elmesélte követőinek, hogy nagyon izgatott és boldog, hogy a család és a barátok előtt kelhet egybe párjával, és az sem volt meglepő, hogy a blogger örömmel osztotta meg az esküvőkön készült fotókat Facebook és Instagram oldalán.

https://www.instagram.com/p/BnOBydBF3dg/?taken-by=whitecityboy

A párnak sok boldogságot és hosszú közös életet kívánunk!

Fotó: Mate Czaban Photography