Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Nicolas Cage megnősül – Nézd meg, ki a menyasszonya!
Nicolas Cage megnősül

Nicolas Cage megnősül – Nézd meg, ki a menyasszonya!

Nicolas Cage megnősül negyedszerre is, bár erről hivatalos tájékoztatást még nem olvashattunk sehol eddig. A színész, és párja még egy éve sem randizik együtt, de állítólag akkora köztük a szerelem, hogy a színész még ebben az évben elveszi feleségül párját.

Kategóriafüggetlen banner

Nicolas Cage megnősül

Az eddig napvilágot látott információk szerint a pár Nevadában, azaz Las Vegasban kérvényezett házassági engedélyt.

Bár azt még nem lehet tudni hogy pontosan az esküvő mikor lesz, más hírességgel szemben őket nagyon ritkán lehet együtt lefotózni, mert igen keveset szerepelnek a nyilvánosság előtt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💏 როგორც უცხოური მედია წერს, 55 წლის ნიკოლას ქეიჯი მეოთხედ დაქორწინებას აპირებს. ამჯერად, მისი რჩეული 23 წლის ჰოლივუდის ვიზაჟისტი, ერიკა კოიკეა❤ წყვილი ერთმანეთს დაახლოებით ერთი წელია ხვდება. რამდენიმე დღის წინ კი ნიკოლას ქეიჯმა საქორწილო ლიცენზიის მისაღებად განცხადება შეავსო. #nicolascage #erikakoike #couple #love #marriage

City Magazine Official (@citymagazineofficial) által megosztott bejegyzés,

Annyit tudni lehet, hogy a pár Puerto Ricoban együtt dolgozott egy forgatás során, ahol a csinos sminkes is jelen volt.

A színészről tudni lehet, hogy ez már a negyedik házassága lesz, így az a hír, hogy Nicolas Cage megnősül, valójában csupán azért meglepő, mert a nyilvánosságtól elzárva éli életét, így a menyasszonnyal is most ismerkedhetünk meg igazán.

A színész korábbi házasságai

Első házassága 1995-től 2001-ig tartott Patricia Arquette-tel. Ezután 2002-ben ment hozzá Lisa Mary Presley, de tőle a színész hárommal három hónappal később el is vált. A harmadik feleség Alice Kim volt 2004-től 2016-ig.

Erika Koike majdnem húsz évvel fiatalabb a színésztől, ám láthatóan ez őket egy cseppet sem zavarja. A sok kritika ellenére nagyon jól érzik magukat egymás mellett.

Reméljük, hogy Nicolas Cage, aki oly sikeres volt a Tolvajtempóban, A fegyencjáratban, a Fegyvernepperben vagy éppen a Képletben, most a magánéletében is sikeres lesz, és végre boldogságra lel.

Mi mindenesetre nagyon várjuk a képeket az esküvőről, ami azonban sajnos minden bizonnyal a nyilvánosság kizárásával fog zajlani.