Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Pierce Brosnan esküvője: ma 17 éve házas James Bond
Pierce Brosnan esküvő

Pierce Brosnan esküvője: ma 17 éve házas James Bond

2001. augusztus negyedikére virradóra szép napra ébredt Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith, ugyanis napra pontosan 17 évvel ezelőtt tartották az esküvőjüket. A szertartás igazán különleges és fényűző volt, és a pár ragaszkodott hozzá, hogy a romantika is szerepet kapjon a nagy napon. Mutatjuk Pierce Brosnan esküvőjének legizgalmasabb részleteit.

Kategóriafüggetlen banner

10 imádnivaló részlet Pierce Brosnan esküvőjéről

A nevem Bond. James Bond.

Ugye ti is ezerszer hallottátok már ezt a mondatot Pierce Brosnan-től? Az egykori James Bond töretlen népszerűségnek örvend évtizedek óta a hölgyek körében, ezért a világ szájtátva figyelte, amikor 2001.-ben feleségül vette Keely Shaye Smith-t, akivel a mai napig boldog házasságban élnek. Bár Keely alakja miatt rengeteg kritika éri a házaspárt, ők rá sem hederítenek a sajtó véleményére, a színész most is úgy szereti a feleségét, mint az esküvő napján.

Imádom a feleségemet, és akkor is imádni fogom, ha kétszer ekkorára hízik. Nagyon jókat lehet vele nevetni, jókat lehet vele enni, egészséges, boldog, és odavagyok érte. És nézzenek rá, így is gyönyörű – jobbat nem is kívánhatnék – nyilatkozta az egykori James Bond.

Nézzük az esküvőjük 10 legizgalmasabb részletét!

Pierce Brosnan esküvő1. Bár mindenki hatalmas amerikai esküvőre számított, az esküvőt mégis a 785 éves Ballintubberben tartották, Írországban.

2. Az esküvőre 120 vendég kapott meghívót, a család és a közeli barátok vettek részt a szertartáson, és az azt követő fogadáson.

3. A virágdekoráció lenyűgöző volt, több mint 15.000 virágot használtak fel a helyszín díszítéséhez.  A dekorációt egyébként Rob van Helden designer készítette.

Kristinus

4. Keely egy Richard Tyler ruhában mondta ki a boldogító igent, amelyhez egy tengeri gyöngyökkel díszített felsőt választott. A szettet egy középhosszú hófehér fátyollal, és egy kisméretű fülbevalóval egészítette ki.

5. A szolid, és visszafogott menyasszonyi csokor csak vízililiomokból állt, ez gyönyörűen kiemelte a gyöngyökkel díszített menyasszonyi ruhát.

6. Keely egy fehér bársonysátorban várakozott a szertartás előtt, Pierce akkor látta meg őt először, amikor elhúzta a sátornál a függönyt.

7. A pár az esküvőt követően egy Rolls Royce-al a 13. századi Ashford kastélyba ment, itt skót dudások fogadták a vendégeket.

8. A pár a nyitótáncot Bruce Springsteen “If I Should Fall Behind” című számára táncolta.

9. Az ünnepi vacsora része volt a Beluga kaviár és a Cleggan homár,

10. A 6 emeletes esküvői répatortát pedig Mitch Turner készítette, és Londonból szállította a helyszínre.

A sztárpár házassága és egymás iránt mutatott szeretete példaértékű, reméljük, hogy még hosszú éveken át látunk róluk ilyen meghitt fotókat!