Habosbabos Esküvői Magazin > Sztáresküvő  > Hamisíthatatlan hollywoody stílus – Ilyen volt Quentin Tarantino esküvője!
Quentin Tarantino esküvője

Hamisíthatatlan hollywoody stílus – Ilyen volt Quentin Tarantino esküvője!

Quentin Tarantino kétszeres Oscar-díjas rendező, színész, forgatókönyvíró és Daniella Pick modell-énekesnő a napokban házasodott össze Los Angelesben. A pár a köztük lévő 20 év korkülönbségre rá sem hederít, a boldogító igent 9 közösen eltöltött év után mondták ki egymásnak. Mutatjuk, milyen volt Quentin Tarantino esküvője!

Kategóriafüggetlen banner

 

Quentin Tarantino esküvője

 

A pár még 2009-ben ismerkedett meg egymással, amikor a rendező Izraelbe utazott, hogy népszerűsítse a Becstelen Brigantyk című filmjét. Az eljegyzésre 2017-ben került sor, ekkor láthattunk róluk először képet Daniella Pick Instagram oldalán.

 

A rendező a Los Angeles-i otthonában vette feleségül 35 éves menyasszonyát egy zártkörű szertartás során. A pár egy gyönyörű, fehér virágokkal díszített rózsafal előtt esküdött meg egymással, amelyről a People magazin fotósa is készített egy fotót (ezt láthatjátok a borítón).

Sajnos sok részlet még derült ki a nagy napról, a vendégek számáról és a lakodalomról, de annyit tudni lehet, hogy a fogadást a hollywoodi berkekben borzasztóan népszerű Mr.Chow étteremben rendezték meg.

 

Daniella Pick menyasszonyi ruhája

Daniella Pick izraeli származású modell egy földig érő, káprázatosan különleges hófehér menyasszonyi ruhát viselt. Az esküvői ruha tervezője, Dana Harel a hírek szerint két fehér menyasszonyi ruhát készített az énekesnőnek, aki állítólag az esküvői ruhája mellé egy virágokból font koronát is viselt.

A fehér menyasszonyi csokor csodásan passzolt a pánt nélküli ruhához, és a csipkeszegélyes fátyolhoz. A pántos, testhezálló ruha is remekül festett Daniellan.

Tarantino esküvője

Tarantino esküvője

Nektek melyik menyasszonyi ruha tetszik jobban? Tudnátok választani a két Dana Harel darab közül?

Képek forrása: justjared, people.com