Újabb sztáresküvőről szeretnénk nektek beszámolni, arra ugyanis biztosan kíváncsiak vagytok, hol házasodott meg a Konyhafőnök Michelin-csillagos tetovált sztárséfje, Sárközi Ákos. Nem is húzzuk tovább az időt, mutatjuk, kinek a ruháját viselt a menyasszony, és hogy milyen romantikus helyszínen volt Sárközi Ákos esküvője!

Kategóriafüggetlen banner

Sárközi Ákos és Szegedi Éva eljegyzése

Sárközi Ákos séf főzésről alkotott filozófiája szerint a gasztronómia és a kortárs művészet sok mindenben megegyezik. Feleségéhez, Szegedi Éva festőművészhez annak idején egy festőtanfolyamra iratkozott be, így kerültek közel egymáshoz.

A séf 7 hónap együtt járás után egy óriásplakáton tette fel a nagy kérdést kedvesének, nem is akárhogyan!

Hirdetés

A Konyhafőnök című műsorból is ismert Sárközi Ákos a Deák térre vitte kedvesét azzal az indokkal, hogy egy kiállítást néznek meg, ott várta a plakát a nagy kérdéssel. Ezután egy budapesti luxusszállodában töltötték a napot.

“Fotós szerveztem, videóst szerveztem, mindent szerveztem. El voltam bújva, semmit nem látott belőlem” – mesélte Sárközi Ákos, aki a szállodában adta át a gyűrűt.

Az eljegyzés után lehetett arra számítani, hogy hamarosan az esküvőre is sor kerül majd, sőt! Fördős Zével és Rácz Jenővel együtt kóstolták a főzőversenyben a versenyzők esküvői tortáit, amit kifejezetten a nagy nap kapcsán készítettek el.

Sárközi Ákos esküvője

A pár a hétvégén házasodott össze egymással, Sárközi Ákos esküvője pedig igazi romantikus, meghitt pillanat lehetett, méghozzá a Balaton partján. Korábban már tudni lehetett, hogy Tihanyban kerül sor a nagy napra, a sztárséf Instagramján pedig számos fotót láthattok a szertartásról, és az utána következő fotózásról és lángosozásról.

A menyasszony egy “A-vonalú”, gyönggyel díszített Daalarna menyasszonyi ruhát viselt, egy visszafogott karkötővel, szolid sminkkel, és kiengedett hajjal.

A cipője szintén nem volt hivalkodó, így a szett tökéletesen illett a balatoni vitorlásos-hajós témához, ráadásul a pár gyűrűje is csodaszép a fotók tanúsága szerint.

Sárközi Ákos megjelenése szintén nagyon elegáns volt, kék öltönyt viselt szürke mellénnyel és nyakkendővel, amelyhez barna cipőt választott.

Gratulálunk az ifjú párnak az esküvőhöz, és sok boldogságot kívánunk a közös életükhöz!