Solti Ádám és bájos menyasszonya, Berni öt éve alkot egy párt, de eljegyzésükre már nyolc hónap után sor került. A párral az utóbbi években számos helyen találkozhattatok, hiszen rengeteg műsorban szerepeltek, Ádám pedig már a Barátok közt előtt is ismert volt a Non Stop nevű  zenekarból. Most, az esküvő után mindketten posztoltak a nagy napról, így ti is megnézhetitek, milyen álomszép volt Solti Berni menyasszonyi ruhája.

Kategóriafüggetlen banner

Solti Ádám és Berni esküvője

Ha van olyan lagzi, ami valóban sztáresküvő volt, akkor az övéké biztosan, annál is inkább, mert az egy négyzetméterre jutó celeb vendégek száma bizony alaposan überel mindent! Máris mutatjuk, miért!

Az anyakönyvvezető előtt két tanú jelenlétében mondta ki a pár a boldogító igent. Berni tanúja Vasvári Vivi volt, Ádám pedig a bátyját kérte fel tanúnak. A lakodalom viszont sokkal hangosabb volt, a helyszín egy hatodik emeleti, medencés rendezvényterem volt.

A lagzin négy tortával (Snickers, Kinder Oreo, somlói galuska és epres-madártejes), és egy halom miniszendviccsel várta a pár a vendégeket, a süteményeket pedig a két örömanya sütötte. Kíváncsiak vagytok a dekorációra is? A nyitott teraszt ezer szál púderrózsaszín virággal, bazsarózsával, liziantusszal és rózsával díszítették fel. 

Éééés most következzen a vendégek színes névsora!

A lakodalomban jelen volt Kabát Peti és Róka Adrienn, Sánta Laci és Juliska, Tokár Tomi és Dóri, Dobó Ági és férje. Peller Anna és Lukács Miki, Peller Mariann és férje, György is. Természetesen a Barátok közt több szereplője is együtt ünnepelt a párral. A vőfély Kiss Péter Balázs volt, de Varga Izabella, Gyebnár Csekka, Nagy Alexandra és Görgényi Fruzsina is a lagziban bulizott.

A lakodalomról sajnos még nem érkeztek képek, ám a menyasszony ruhája egészen különleges volt!

Hirdetés

Solti Berni menyasszonyi ruhája

Solti Berni menyasszonyi ruhája egy pánt nélküli, elöl és hátul is mélyen dekoltált, csupa csipke pántos “A-vonalú” darab volt. A menyasszony szettjét egy stílusos, de visszafogott menyasszonyi csokor egészítette ki, és Berni kiengedett, hullámos szőke haja is tökéletesen passzolt az esküvői ruha stílusához.

Mivel a pár szigorította az esküvői fotók felhasználását, ezért ha kíváncsiak vagytok rájuk, az Instagram oldalukon nézhetitek meg őket, Berniét ITT, Ádámét pedig ITT találjátok!

Gratulálunk Ádámnak és Berninek a nagy naphoz, és további boldogságot kívánunk nekik a közös életükhöz!

Borítókép: Instagram