Milliónyi szív hasadt meg, amikor véget ért a világsikerű Trónok Harca sorozat, de legtöbb férfiszív akkor tört össze igazán, amikor a sorozat Sansa Starkját alakító Sophie Turner esküvője pletykából, valósággá vált. Ráadásul kétszer is kimondta a boldogító igent, a nála hét évvel idősebb Joe Jonasnak, Jonas Brothers egykori frontemberének!

Kategóriafüggetlen banner

A kezdetek… és Sophie Turner esküvője

Sophie és Joe 2016-ban találtak egymásra, és a híres-hírhedt nőfaló énekest úgy tűnik, teljesen magába bolondította a színésznő. Mondhatni, nem vesztegették az idejüket, miután már közös kutyusuk is lett, nem sokkal később, 2017 októberében meg is történt az eljegyzés, egy csinos „kis” gyémántgyűrűvel.

Sűrű időszak következett a Jonas családban, hisz Nick Jonas 2018-ban vette feleségül Priyanka Choprát, majd 2019 áprilisában Sophie és Joe, Las Vegasban titokban összeházasodtak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🇫🇷 me 😏

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

Az első esküvő – Las Vegas

Sophie Turner esküvője bárhol, bármikor nagy hírverést kapott volna, így a szerelmespár úgy döntött az év elején, hogy a Billboard Music Awards után elszöknek Las Vegas-ba, hogy titokban, felhajtás nélkül mondják ki a boldogító igent.

Azonban, ami Las Vegasban történik, nem mindig marad Las Vegasban. A ceremónián ugyanis ott volt a zenész Dj Diplo, aki az egész fogadalomtételt élőben közvetítette az Instagramon. Hupsz!

Hirdetés

A szertartás alapvetően nagyon vegasos volt, a párt egy Elvis-imitátor adta össze a híres Little White Chapel-ben, ahol még egy rózsaszín Cadillac is parkol, hogy stílusos fotók készülhessenek a házasokról. Sophie Turner esküvője ruha szempontjából sem volt hagyományos, hisz ő egy fehér kezeslábast viselt hosszú fátyollal, Joe Jonas pedig galambszürke ingben állt az oltár elé.

Emlékezetes Trónok Harca esküvőben tavaly sem volt hiány, ide kattintva nézd meg Kit Harrington és Rose Leslie love story-jának részleteit!

Sophie Turner esküvője

A második esküvő – Franciaország

Miután az egész világ ledöbbent Sophie Turner esküvője hallatán – beleértve férje szüleit is, akik az internetről értesültek fiuk esküvőjéről – hamar elindult a találgatás, hogy vajon lesz-e családi-baráti körben megrendezett második szertartás. A válasz pár napja vált egyértelművé, hisz Sophie és Joe a hétvégén megtartották második esküvőjüket is.

A lakodalom 2019.06.30-án vasárnap, egy csodálatos párizsi kastélyban, igazi provencei környezetben történt. Ne gondoljátok, hogy egyszerű kis szertartás volt, hisz a vendégsereg – beleértve a teljes Jonas Brotherst – egy egész hétvégét töltött Franciaországban. Nem csak a szertartás után, de előtte is volt buli, ahova az ifjú pár pirosban jelent meg, a násznépnek pedig kötelező fehér viselet volt a dress code.

A második esküvőt megelőzően Sophie Turner egy európai lánybúcsú sorozattal búcsúztatta „lányságát”, melynek többek között Magyarország is fontos állomása volt. Egy ügyes lesifotós a Széchenyi Fürdőben kapta lencsevégre, Maisie Williams társaságában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

Sophie Turner esküvője – A ceremónia

Maga a ceremónia hagyományos volt, a színésznő egy lélegzetelállító hófehér, mélyen dekoltált, hosszú ujjú Louis Vuitton ruhában jelent meg. A ruhaköltemény virágos hímzett tüllből és selyemből volt, bőr és szatén részletekkel megbolondítva.

A menyasszonyi ruhát Nicolas Ghesquiere készítette, aki Instagram oldalán mutatta meg minden irányból, milyen csodás is volt Sophie. A kép alá csak ennyit írt: „Abszolút szépség.” A vőlegény öltözéke nagyon egyszerű, de elegáns volt, fekete öltönyt, fekete inget, és fekete csokornyakkendőt viselt.

Joe Jonas esküvője

Sophie Turner esküvője nem lett volna kerek legjobb barátnője, a Trónok Harcában húgát alakító Maisie Williams nélkül, de Joe másik bandája, a DNCE is meghívást kapott.

Sztárvendégek ide vagy oda, a showt teljesen ellopta a szerelmespár kutyája, Porky, aki csinos kis öltönyben pózolt a kameráknak. Mindenki oda volt a cuki huskyért!

Joe Jonas és Sophie Turner esküvője meseszép volt, alig várjuk, hogy még több képet láthassunk róluk. Sok boldogságot!