Habosbabos Esküvői Magazin > Sztorik  > Boldogító IGEN, 122 méter magasban!
Boldogító IGEN, 122 méter magasban!

Boldogító IGEN, 122 méter magasban!

Esküvő 122 méter magasban, a tátongó mélység felett? Nem lehetetlen! Már jó néhány extrém esküvői helyszínt mutattunk nektek, de mind közül talán ez a legizgalmasabb. Az esküvői fotók helyettünk is beszélnek!

A 22 éves Kim Weglin és a 33 éves Ryan Jenks romantikus, és egyben izgalmas körülmények között szerette volna kimondani a boldogító igent, Utah államban. Azt tervezték, hogy 122 méterrel a föld felett házasodnak össze, de mivel ez még nem volt elég extrém számukra, ezért úgy döntöttek, hogy egy kanyonban kifeszített színes kötélszőnyeg lesz a tökéletes helyszín számukra. Kim a levegőben lépkedve ért oda Ryan-hez, de természetesen a tanúk és a pap is a köteleken állva hallgatták meg a pár fogadalmát.

Kategóriafüggetlen banner

A pár a közeli sziklán álló vendégeknek is tartogatott egy kis meglepetést. Egy légtornász szórakoztatta a násznépet a szertartás közben, a csók elcsattanása után pedig 10 ejtőernyős lány ugrott a mélységbe. Hátizsákjukból pedig 5000 virágszirmot szórjanak szét. A gyönyörű, színes kötélszőnyeg ellenére az esküvőn egyértelműen a menyasszony volt a legszebb, aki csupa csipke ruhában, kiengedett hajjal, és végtelenül hosszú fátyolban kápráztatta el a násznépet. A vőlegénynek pedig természetesen fülig ért a szája a boldogságtól!

Mint már említettük, a képek önmagukért beszélnek, de egy dolog biztos, erről az esküvőről lehetetlen volt rossz fotót készíteni. Ti bevállalnátok?