Habosbabos Esküvői Magazin > Sztorik  > Eljegyezte párja a gyönyörű Kulcsár Edinát!
Kulcsár Edina eljegyzés

Eljegyezte párja a gyönyörű Kulcsár Edinát!

Egyetlen nap alatt több mint 68 ezren kedvelték Instagramon Kulcsár Edina új fotóját, melyen a Miss World Hungary szépségverseny 2014-es nyertese boldogan hirdeti, hogy párja, Szabó András Csuti megkérte a kezét. Edina kezét a kamera felé tartva mutatta meg követőinek a gyönyörű gyűrűjét.

Kategóriafüggetlen banner

Edinát a Miss World 2014-es fináléján első udvarhölgyként szólították és később ő lett Miss Europe is, de az elmúlt években rengeteg szépségversenyen, tévés vetélkedőn, és reality műsorban is láthattuk. Alig néhány nappal ezelőtt jelentették be Csutival, hogy gyermeket várnak, és most itt egy újabb jó hír: rövidesen egybekelnek!

Hirdetés

Kulcsár Edina így mesélte el az eljegyzés történetét:

“Ma eredetileg Csuti szülinapját jöttünk megünnepelni, de hamar kiderült, hogy mindannyian át vagyunk verve, ugyanis ez egy lánykérés volt. Nagyon meglepődtem. Abszolút nem számítottam rá. Illetve azt tudtam, hogy hamarosan lesz, mert babától függetlenül tavaly óta mondogatja, hogy lesz, csak azt nem tudtam, hogy így és most. Külön öröm, hogy a szeretteink szeme láttára történt ez, mert mindkettőnknek nagyon fontos a családunk. Együtt érkeztünk, ettünk, ünnepeltünk, nevettünk, „sírtunk” és most együtt távozunk!”

Edina és Csuti nemrégiben egy esküvői fotózás erejéig menyasszonyként és vőlegényként pózolt együtt. A képet látva már alig várjuk, hogy lássuk, milyen menyasszonyi ruhát választ végül Edina a nagy napon! Erre a hírek szerint a baba miatt még várni kell, legalábbis Edina az eljegyzés előtt úgy fogalmazott Instagram oldalán egy követője kérdésére – miszerint mikor lesz esküvőjük – hogy még nem jegyezte el Csuti, de a baba miatt egyébként is odébb tolódik ez a kérdés.

Nos, reméljük, hogy azért nem kell sokáig várnunk a gyönyörű szépségkirálynő esküvőjére!