Habosbabos Esküvői Magazin > Sztorik  > Lázban tartja Indiát az évszázad esküvője, amin még Beyonce is fellép!
az évszázad esküvője

Lázban tartja Indiát az évszázad esküvője, amin még Beyonce is fellép!

Azt gondoltátok, hogy annyi fényűző esküvőről olvastatok már, hogy ezt nem lehet felülmúlni? Ó, dehogynem! A napokban olyan elképesztően hatalmas esküvőre kerül sor Indiában, amelyre korábban még nem volt példa, de várhatóan nem is lesz egyhamar. Ez a lagzi az évszázad esküvője, ami úgy vonul be az esküvők történelmébe, mint az a nagy nap, amikor száz magánrepülő szállította a vendégeket a ceremónia helyszínére. És ez még nem minden!

Gyertek, megmutatjuk nektek, milyen fényűző lagzi tartja lázban most Indiát!

Kategóriafüggetlen banner

 

Az évszázad esküvője Indiában

 

Eddig azokról az esküvőkről szóltak főleg a hírek, ahol meglehetősen drága menyasszonyi ruhát, vagy éppen gyűrűt vásárolt az ifjú pár a nagy napra.

Most azonban ezek a tételek valószínűleg elég csekélynek bizonyulnak a végösszeghez képest, amit még mindig nem érez meg egyik család sem a pénztárcáján.

Hirdetés

India leggazdagabb családjai kerülnek rokoni kapcsolatba egymással, ugyanis szerdán, december 12-én köti össze életét egymással Isha Ambani és Anand Piramal. Isha Ambani India leggazdagabb emberének, Mukesh Ambeninak a lánya. Mukesh egy 40 milliárd dolláros cégbirodalommal rendelkező üzletember, aki elsősorban olajiparból, és finomítókból gazdagodott meg.

Anand Piramal pedig annak az Ajay Piramalnak a fia, aki egy gyógyszer-birodalom vezetője. A vőlegény családjának 4,9 milliárd dolláros a vagyona.

Évszázad esküvője Indiában

Bámulatos vendéglista, beszédes számok

Mint ahogyan arra már számítani lehetett, már az eljegyzést is egy fényűző partival ünnepelték meg. Akkor a l Villa D’Este szállodájában 600 fős bulit tartottak a Comói-tónál. Az államban sokan nem nézték jó szemmel a mértéktelen pénzköltést, de a családokat ez nem befolyásolta az esküvőszervezésben.

Ahogyan mondani szokás, a lagzin mindenki ott lesz, aki csak számít. Ez ebben az esetben pedig egyáltalán nem közhely, hiszen a térségben már napokkal az esküvő előtt megkezdődött az ünneplés. Nem kevesebb, mint száz magánrepülőgéppel szállították a vendégeket Udépur városba, amely India észak-nyugati részén található.

Már napokkal az esküvő előtt a helyszínen volt Hillary Clinton, akit húszéves barátság fűz a családokhoz, de természetesen India leggazdagabb üzletemberei és legbefolyásosabb politikusai is részt vesznek a lagzin. Bollywood csillagai mellett pedig Beyonce is jelen lesz a nagy napon, hiszen ő fog magánkoncertet adni a násznépnek.

Indiai esküvő

Reméljük, hamarosan képeken is megmutathatjuk nektek, hogyan zajlott a nagy nap. Ezek után már tűkön ülünk, hogy láthassuk a menyasszonyi ruhát!