Habosbabos Esküvői Magazin > Sztorik  > Hihetetlen! Egypetéjű ikrek esküvője egypetéjű ikrekkel!
Egypetéjű ikrek esküvője

Hihetetlen! Egypetéjű ikrek esküvője egypetéjű ikrekkel!

Ha egy film épülne a témára, valószínűleg borzasztóan giccsesnek találnánk az alapötletet, miszerint két egypetéjű ikerpár egy ikertalálkozón egymásra talál, eljegyzik egymást, összeházasodnak és boldogan élnek, míg meg nem halnak. Így azonban, hogy az egypetéjű ikrek esküvője nem csak mese, hanem tény, csak ámulunk-bámulunk a történet, a fotók és az esküvői videó láttán.

Kategóriafüggetlen banner

Az egypetéjű ikrek esküvője

Brittany és Briana egypetéjű ikrek, akik már az óvodában elhatározták, hogy ikrekkel fognak majd összeházasodni. Persze maga az ötlet már akkor is meredek volt, hiszen valljuk be, túl sok esély nem volt rá, hogy pont egy másik egypetéjű ikerpár tagjaiba szeretnek majd bele mindketten. De a sors kegyes volt hozzájuk, és ők sem hitték el – amikor megismerték leendőbeli férjüket – hogy ennyire szerencsések lehetnek.

Kiderült, hogy Josh és Jeremy Salyers hasonlóan gondolkodtak, méghozzá azért, mert úgy gondolták, hogy azt a fajta erős kötődést, ami az ikrek között van, csak egy másik ikerpár értheti meg. Át sem gondolták annak a lehetőségét, hogy ne ikrek legyenek a feleségeik.

Egypetéjű ikrek esküvője Ohioban

A 32 éves lányok és a 34 éves srácok tavaly találkoztak először Ohioban, egy ikerfesztiválon (hol máshol?). Elmondásuk szerint a találkozás szerelem volt első látásra, mindannyian azonnal tudták, hogy megtalálták azt, akivel szívesen leélnék az életüket. Az eljegyzés is természetesen egyszerre volt, egy kamera is megörökítette, ahogyan a két férfi egyszerre térdel le a lányok elé, és ugyanolyan gyűrűvel kérték meg a kezüket.

A lányok természetesen ugyanolyan ruhát viseltek, és egyszerre mondták ki az Igent.

A két ikerpár az idei ikertalálkozón házasodott össze. A párok pedig úgy alakultak, hogy Jeremy vette el Brianát, Josh pedig Brittanyt. A szervezés nem volt túl egyszerű a nagy távolság miatt, hiszen mindannyian elég messze laknak Ohiótól, de ezt is megoldották, a lányok pedig magától értetődően ugyanolyan menyasszonyi ruhában és fátyolban álltak az oltár elé, ahol nyilvánvalóan iker papok adták össze őket.

Egy kissé már erőltetettnek érzitek az ikres témát?

Pedig most jön még a java!

Az ikrek közösen élnek majd egy nagy házban. Itt szeretnék felnevelni majd gyermekeiket is, akik – a géneknek köszönhetően – várhatóan borzasztóan hasonlítani fognak majd egymásra. Tipikus amerikai sztori, de hatalmas szívecskék és arany krepp papírok nélkül mi aranyosnak találjuk a történetet. Ti mit gondoltok róla?