Habosbabos Esküvői Magazin > Sztorik  > Imádni fogod a sellőruhás lánykérés sztoriját!
sellőruhás lánykérés

Imádni fogod a sellőruhás lánykérés sztoriját!

Dobpergést kérünk az elmúlt hetek legromantikusabb lánykérésének! Reméljük, hogy ti is legalább annyira szívesen olvastok az egyedi, romantikus lánykérések történeteiről, mint mi. Ha szeretitek a sellőket, akkor biztosan irigykedni fogtok kicsit Cammy Rynae Cuoco eljegyzésére!

Kategóriafüggetlen banner

Mikor Eric Martinez elhatározta, hogy felteszi barátnőjének a nagy kérdést, abban biztos volt, hogy olyan meglepetést szeretne szerezni neki, amire egész életében boldogan emlékszik majd vissza. De most komolyan csajok! Mindannyian erre vágyunk, nem? Nos, hogy folytassuk a sztorit, Eric barátnője, Cammy Rynae Cuoco teljesen odavan a sellőkért, és ezt a vőlegénye is tudta, így ragaszkodott hozzá, hogy az eljegyzés valamiképpen kapcsolódjon hozzájuk.

A fiú szervezett egy nyaralást Mexikóba, ahova magával hívta Cammy kedvenc fotósát, Polly Dawsont is. Hogy ne tűnjön furcsának ez a gesztus, azt mondta a szerelmének, hogy szeretne végre néhány igazán jó közös képet, így Cammy nem talált semmi kivetnivalót a dologban. Mikor odaértek a fotózás helyszínére, a titokzatos barlanghoz, Eric letérdelt, és megkérte barátnője kezét. Ugye milyen romantikus a srác? Tovább is van, mondjuk még?

Hirdetés

Eric nem elégedett meg a különleges lánykéréssel, ezért egy sellős eljegyzési fotózást is megszervezett Cammynek.

„Nyilván minden kislány arról álmodozik, hogy hercegnő legyen, de az én kedvencem mindig Ariel volt” – mesélte boldogan Cammy.

Eric nem csupán sellőfarkat bérelt a lánynak, a fotókon láthatjátok, hogy Cammy egy gyönyörű, narancsos-pirosas színű, flitterekkel kirakott csillogós sellőruhát viselt az extrém víz alatti fotózáson. A lány sminkjét látva szinte elképzelhetetlennek tűnhet, hogy valóban víz alatt készültek a fotók, pedig így van. Most már csak az esküvői fotókra vagyunk kíváncsiak, mert ezt a képsorozatot nehéz lesz felülmúlni!