Habosbabos Esküvői Magazin > Sztorik  > Sosem találod ki, mi volt Jamie Oliver évfordulós ajándéka!
Jamie Oliver évfordulós ajándéka

Sosem találod ki, mi volt Jamie Oliver évfordulós ajándéka!

Ugye elég csak annyi mondanunk nektek, hogy Jamie Oliver, és ti máris pontosan tudjátok, hogy kiről beszélünk? Bár a brit sztárszakács már 1998 óta televíziós műsorokat forgat, még ma is hihetetlenül népszerű rajongói körében. Főzési tudománya mellett azonban arról is híres, hogy rendkívül családcentrikus, öt gyermekét együtt neveli feleségével, Jools Oliverrel. Hihetetlen, de a pár esküvője már 18 évvel ezelőtt volt, és azt tervezik, hogy rövidesen megújítják fogadalmukat. És hogy mi volt idén Jamie Oliver évfordulós ajándéka? Máris mutatjuk!

Most, amikor a Facebook és az Instagram használata már szinte szerves része a napjainknak, el sem tudjuk képzelni, hogy 18 évvel ezelőtt a sztárséf esküvőjéről nem “kaptuk meg” azonnal a fotókat. Éppen ezért igen kevés képet találtunk róla, azt is elvétve. Reméljük, hogy a fogadalom megújításáról több fotót kapunk majd, ugyanis a pár nagyon készül rá.

Kategóriafüggetlen banner

 

Jamie Oliver évfordulós ajándéka

 

Mi imádjuk az évfordulós ajándék történetét, reméljük, ti is így lesztek vele. Történt ugyanis, hogy Jamie Oliver szerette volna meglepni a feleségét egy olyan évfordulós ajándékkal, ami nem sablonos, és nem is unalmas. Mindez olyan jól sikerült, hogy Jools még évek múlva is biztosan emlékezni fog az évforduló megünneplésére.

Hirdetés

Nem, Jamie nem egy csokor virágot vásárolt a legközelebbi boltból, és nem is bonbonnal lepte meg feleségét. Csak úgy egyszerűen és lazán – ahogyan már megszokhattuk tőle – elment és terveztetett egy pár cipőt. Igen, jól olvastátok. Egy pár cipőt. Az Egyesült Királyságban tevékenykedő Seven Feet Apart-tal együtt Jamie megalkotott egy pár magasszárú sportcipőt, amit JO-18 Sneakernek kereszteltek el.

Az ötletről így nyilatkozott Jamie: “Jools és én idén a 18. évfordulónkat ünnepeljük, és nem nagyon volt ötletem, hogy mivel is lephetném meg. Mindketten rajongunk az old scool és a vintage dolgokért, és arra gondoltam, milyen menő lenne, ha egy testre szabott lábbelit terveznénk neki? Sok vázlat, tervezés és egyeztetés után itt van, elkészült. Tudom, hogy szeretni fogja őket.”

JO-18-sneaker

Jamie egyébként megosztott egy képet is Instagramján a házassági évforduló alkalmából, ahol gyönyörű üzenetet írt a feleségének (és valljuk be, a képet is imádjuk!)

A fogadalom megújítása

A pár a 20. házassági évfordulóján szeretné megújítani a fogadalmát:

“Teljesen máshogy csináljuk! Tudom, hogy ez csöpögősen hangzik, de 20 év az óriási mérföldkőnek számít, és ez jó alkalom arra, hogy mindenkit, akit szeretünk egy helyre csődítsünk” – mesélte Jamie.

Addig pedig kíváncsian várjuk, hogy mit tervez Jamie a 19. házassági évfordulón. Ezt a cipőt ugyanis nehéz lesz felülmúlni – nem is biztos, hogy kell. Mindenesetre egy nő számára igazán találó ajándék egy pár saját tervezésű lábbeli, nem gondoljátok?