Habosbabos Esküvői Magazin > Sztorik  > Jelelve vallott szerelmet vőlegényének az esküvőn!
Jelelve vallott szerelmet vőlegényének az esküvőn!

Jelelve vallott szerelmet vőlegényének az esküvőn!

Egy romantikus esküvő híre minden házasodni vágyó menyasszonynak megdobogtatja a szívét. Elizabeth és Scott esküvői videója bejárt a világot, nem véletlenül, hiszen jelelve vallott szerelmet vőlegényének az esküvőn! Ezt imádni fogjátok!

Scott és Elizabeth története igazi szerelmi történet, amely példaértékű minden olyan pár számára (is), akik az interneten ismerkedtek meg egymással. Két évvel ezelőtt ismerték meg egymást a Tinderen. Scott 5 éves korában kezdte elveszíteni a hallását, de csak három évvel később süketült meg teljesen. Elizabeth-et ez egyáltalán nem zavarta, sőt! Annyira szerelmes lett a fiúba, hogy elkezdte tanulni az ausztrál jelnyelvet.

2018. január 27. volt Elizabeth és Scott nagy napja Sydney-ben, Ausztráliában. Három hónappal az esküvő előtt Elizabeth titokban megtanulta Christina Perri “A Thousand Years” című dalának dalszövegét és a jelnyelvet a különleges számhoz. Amikor a gyönyörű menyasszony belépett a terembe, egy nagy levegőt vett, hogy felkészüljön a nagy pillanatra, ami meglepetés volt a vőlegény számára. A siket vőlegény először nem értette, miért áll meg a menyasszony a folyosón, aztán mikor megértette, nagyon hálás volt Elizabeth-nek, hogy bár ő nem hallhatta a zenét, a lány elmesélte neki, hogy mit érez.

Kategóriafüggetlen banner

“Olyan sok privát üzenetet kaptam a világ minden tájáról, hogy elmondják nekem, hogyan hatott rájuk a videó” – mondta Elizabeth a News.com.au-nak. “A kedvenceim a fogyatékossággal élő gyermekek szülei voltak, azt mondva, hogy reményt adtam nekik, hogy egy napon szerelemre találnak.”

Elizabeth szerint a férje legalább 100-szor nézte meg a videót, és nem csodálkoznánk, ha ti is egynél többször kattintanátok a lejátszás gombra. A videót néhány nap alatt több mint 200.000 alkalommal tekintették meg, és a pár nagyon boldog, hogy olyan sok embert ér el, és segíti a jelnyelv tanulásának fontosságát.

Fotó: Dreamlife Photography & Cinematic