Habosbabos Esküvői Magazin > Sztorik  > Hová tűnt Kylie Jenner eljegyzési gyűrűje?
Kylie Jenner eljegyzési gyűrűje

Hová tűnt Kylie Jenner eljegyzési gyűrűje?

Hiába, a legismertebb celebek is jót nevetnek néha azon, hogy mennyien foglalkoznak a magánéletükkel. Sőt, sokan játszanak is a követőikkel. Ezt teszi az egyik legismertebb Instagram sztár is, hiszen Kylie Jenner eljegyzési gyűrűje lassan több embert foglalkoztat, mint maga a Szent Grál.

A sztori nemcsak izgalmas, valahol egy kicsit vicces is, de kétségkívül nagyon szórakoztató. A játékba mi is bekapcsolódtunk, már csak kíváncsiságból is.

Kategóriafüggetlen banner

A Kylie Jenner-féle gyűrűs játék

A játék lényege: Derítsük ki, hogy a 126 millió VALÓS Instagram követővel rendelkező Kylie Jenner, amerikai modell és valóságshow szereplő mikor visel igazi eljegyzési gyűrűt.

A hölgy egyébként a Keeping Up With the Kardashians műsor után lett ismert, nem is kicsit, ugyanis Instagramon (csak hogy a számokról is beszéljünk), Jennifer Lopez (85,9M), Oprah (15,9M), sőt, még Lady Gaga (32,6M) is csak a nyomában bandukol.

Miután megdöbbenve tapasztaltuk, hogy Kyle Beyonce 123 millió követőjénél is többet zsebelt be, már nem volt kérdés, miért van tele az internet a Kylie Jenner eljegyzési gyűrűje körüli örökös kutatással.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

baby #2?

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Kylie Jenner eljegyzési gyűrűje

A sztár 2017-ben jelentette be, hogy első gyermekét várja Travis Scott rappertől, ám a várandósság körül is sokáig ment a találgatás.

A lánykérés híréről pedig sokadszor hallunk már, példának okáért 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is több fotó készült már, melyen Kylie Jenner eljegyzési gyűrűje látható.

Sőt, a modell annyira szereti bolondítani a rajongóit, hogy néha karikagyűrűvel utal arra, hogy lehetséges, hogy már össze is házasodtak egymással.

Hirdetés

A követők többsége egyébként a 2019-es Super Bowl-on fellépő rappertől azt várta, hogy a világ legnézettebb sporteseményén élő adásban kéri majd meg Kylie kezét, ám erre mégsem került sor.

Ezért Kyle (126M) és Travis (15M) követői – ha nem is mind a 140 millióan – percenkét frissítették a nagyobb híroldalakat, hogy le ne maradjanak az eljegyzés híréről.

Valaki egyenesen már maga előtt látta az eseményt, és Twitteren az alábbiakat osztotta meg:

„Super Bowl félidei show. A Maroon 5 és Travis Scott előadják a Girl Like You remixét. Travis térdre ereszkedik. Csend lesz az arénában…Előveszi a gyűrűt. Felhívja Kylie-t a színpadra. Megkéri a kezét…” 

Kyle Jenner eljegyzési gyűrű

Miközben pedig több tízezren ezért nézték a közvetítést, azért nem érdemes kihagyni a sztoriból azt sem, hogy Kylie 2019 januárjában már posztolt egy fotót az “új” befutó gyűrűről.

Így megy tehát a nyomozós játék Kylie Jenner eljegyzési gyűrűje körül.

Kyle Jenner eljegyzés
Travis Scott (Jacques Webster) monogramja

Hogy melyik lesz végül az igazi gyűrű, vagy esetleg már régóta összeházasodott a pár, nem lehet tudni. De tény, hogy ezek az eljegyzési gyűrűk több embert tartanak lázban, mint amit meg mernénk tippelni.

Így kell szépen megágyazni egy hatalmas celeb lánykérés hírének, nem igaz?