Örülünk, hogy itt vagytok velünk!

Az esküvő mindannyiunk életében az egyik legszebb pillanat. Abban tudunk nektek segíteni, hogy ezt az eseményt minden porcikátokban megélhessétek, hogy felszabadult és boldog esküvőtök legyen. Velünk könnyedén és szórakoztatóan meg tudjátok szervezni a saját esküvőtöket, és képbe kerülhettek, hogy minden pontosan és a legnagyobb rendben történjen meg – úgy, ahogyan megterveztétek.

Kiválaszthatjátok a helyszínt, a szükséges hozzávalókat, egyeztethettek különböző szolgáltatókkal és azt raktok bele a programba, amit ti szeretnétek. Időzíthettek, szervezhettek, számolhattok minden külső segítség és befolyás nélkül. Reméljük tetszeni fog a közösségünk, és mindent megtaláltok, amire szükségetek van.

Jó szórakozást és boldog esküvőt kívánunk!
A Habosbabos csapata

Szolgáltatók keresése

Helyszín és dátum szerinti keresésre már a regisztráció előtt is van lehetőségetek. A főoldalon és a szolgáltatók oldalon is tudtok részletesen keresni. Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a kívánt szolgáltatói kategóriát, beírni a választott települést és az esküvőtök kitűzött dátumát. Ezt követően listázzuk a közeletekben elérhető és a nagy napon szabad szolgáltatókat.

Szolgáltatók

Segítünk a megfelelő szolgáltató kiválasztásában és megadunk minden információt róla, hogy segítsünk a döntésetekben. Minden szolgáltató profilján bemutatkozást, képeket és videókat találtok, hogy megismerjétek korábbi munkáikat. Regisztrációt követően pedig már kérhetitek is az ajánlatokat.

Saját fiók

Nemcsak a szolgáltatók keresését tudjuk megkönnyíteni számotokra, hanem egy felületet is biztosítunk, ami hasznos segítséget fog nyújtani a szervezésben. A regisztrációt, belépést követően az adatok szerkesztésénél lehetőségetek van kialakítani a személyes fiókotokat. A személyes adatok mellett a nagy nap dátumát, a tervezett létszámot is meg tudjátok adni – érdemes ezt is már jó előre megtervezni. Emellett személyessé tehetitek a profilotokat a kedvenc képetekkel.

A saját esküvő oldalatokon meg is jelenik a visszaszámlálás a nagy napig! A „Tennivalók” listáját saját teendőitekkel alakíthatjátok ki, határidőkkel, melyek a saját naptáratokban is megjelennek. Így havi szinten is átláthatjátok a feladatokat.

A szervezéshez hozzátartozik a szolgáltatókkal való egyeztetés, ajánlatkérés is. Az üzeneteken belül tudtok kezelni minden ajánlatot, továbbá van lehetőségetek az elfogadásra is. Amennyiben a szolgáltató részéről is megtörtént az elvállalás automatikusan foglalttá válik aznapra, más párok számára is a szűrésnél. Ezzel az elfogadott összeg is hozzáadódik a költségvetéshez. Itt nyomon tudjátok követni, hol állnak a kiadásaitok.

Saját fiókotokon belül egy lista nézettel is készültünk azokról a szolgáltatókról, akiktől ajánlatot kértetek. Ezt a listát szabadon formázhatjátok: kategóriákat, szolgáltatókat adhattok hozzá és törölhettek róla bármikor.