Kedves szolgáltató! Köszöntünk a Habosbabos esküvőszervező oldalán!

Örülünk, hogy itt vagy közöttünk, és reméljük, hogy szolgáltatásaink elnyerik a tetszésedet, és sikerrel jársz nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szolgáltatóként a legnagyobb nyilvánossághoz juthass, és az esküvőt kereső és szervező párok számára te is elérhetővé, választhatóvá válj.

Sok sikert kívánunk a saját oldalad elkészítéséhez és a sikeres megállapodások megkötéséhez!
A Habosbabos csapata

Saját fiók és aloldal létrehozása

Regisztrációt és belépést követően a saját aloldalad kialakítása következik. Az adatok szerkesztésénél tudod megadni a fontosabb információkat, bemutatkozásodat. Elérhetőségeid és közösségi oldalaid mellett a logó, referencia képek és videók megosztására is lehetőséged van, hogy az esküvőszervező párok minél alaposabban megismerhessenek. A pontos címed megadása mellett állítsd be, hogy milyen távolságban dolgozol: az országban bárhol, vagy egy adott távolságon belül vállalsz esküvőket.

Az adatok elmentését követően állítsd be a naptáradat. Nagyon fontos, mert abban az esetben fogsz megjelenni a keresésekben, ha a keresett dátumon szabad vagy. A naptáradban megjelölheted a saját szezonod, hogy milyen időintervallumon belül, a hét mely napjain vállalsz esküvőket. Amennyiben a szezonodon kívül vannak szabad időpontjaid, vagy esetleg a szezonodon belül már foglaltak – ezeket az adott dátumra kattintva tudod beállítani.

Ezt követően válassz csomagot a „Csomagok” oldalon, melynek elérésére szintén a fiókodon belül van lehetőség. Ezt követően csapatunk fog felkeresni a választott csomag fizetésével kapcsolatban. A kifizetést követően publikussá válik az oldalad a párok számára.

Saját fiókodon belül van lehetőséged a párok ajánlatkéréseire visszajelezni az üzeneteiden belül. Amennyiben egy pár ajánlatot kér tőled egy adott időpontra a naptáradban, az a nap „Tárgyalás alatt” státuszra kerül. Így jobban átláthatod a folyamatban lévő felkéréseket. Amennyiben mindketten elfogadtátok az ajánlatot és megegyeztetek, a naptáradban „Foglalt” státuszra vált az adott dátum. Ezt követően arra a dátumra szűrve más párok számára nem fogsz megjelenni a keresőben.

 

Regisztráció