Íme, 3+1 bombabiztos dekortipp erdei esküvői helyszínhez, ha titeket is rabul ejtett a madárcsicsergős, rusztikus esküvő gondolata! Egy erdő mélyén megrendezett esküvőhöz mondhatjuk, hogy már maga az erdő megadja a dekoráció nagy részét. Azonban vannak olyan apró kis finomságok, melyekkel még ünnepibb, és stílusosabb lehet egy erdei esküvő!

Dekor banner

Milyen stílushoz passzol az erdei esküvő?

Az erdei esküvői helyszín több esküvői stílushoz is passzolhat! Igazán remek választás, ha szeretitek a rusztikus, vagy vintige lagzikat. Vannak olyan tematikus esküvők is, melyek még izgalmasabbak lehetnek egy erdő mélyén, ilyen például egy motoros, bohém, vagy épp western esküvő.

Sejtelmes fények – lampionok, égősorok, gyertyák

Az erdei esküvői helyszín tökéletes romantikus miliőt biztosít, amit persze még tovább fokozhattok belógatott lampionokkal, keresztül-kasul átívelt fényfüzérekkel, és pislákoló gyertyafénnyel. Tökéletesen hangsúlyozhatják a vacsora helyszínét, vagy a szertartás helyszínéhez vezető ösvényt is végig kísérhetik.

Jótanács! Csak óvatosan a gyertya használattal az erdőben! Rengeteg helyen be lehet szerezni ledes, elemmel működő gyertyákat, mécseseket, melyek már elég élethűen imitálják az igazi gyertyákat. Egy szép gyertyatartóban, üvegekben elhelyezve egyszerre hangulatos és biztonságos is!

erdei dekoráció
Fotó: pinterest.com

Egyedi székek, fapadok, erdei esküvő

A szertartás helyszínén bátran helyezzetek el padokat, a vacsorához megterített asztaloknál pedig még egyedibb összképet tudtok alkotni, ha „pucéran” helyeztek el fehér, bronz, vagy natúr fa székeket. Nem kell, hogy mindegyik egyforma legyen!

erdei esküvő dekoráció
Fotó: pinterest.com

Látványos virágdekoráció

Bár, egy erdei esküvői helyszín már önmagában is lenyűgöző, a szertartás környezetét bátran virágoztassatok fel látványos virágkupolával! Ezzel egyszerre fokozzátok a hangulatot, hangsúlyozzátok a szertartás helyszínét, és a fotókhoz is remek hátteret biztosítotok.

virágdekoráció
Fotó: pinterest.com

Izgalmas erdei fotófal virágdekorációval

Ha már a helyszín ennyire izgalmas, tegyétek még egyedibbé a hangulatot rendhagyó fotófallal! Engedjétek el a fantáziátokat, és teremtsetek különleges hétteret emlékeiteknek szalmabálákkal, raklappal, régi pajta ajtóval, virágfallal…

Fotófal

Ha ennyire szívetek csücske egy erdei esküvő, legyen szívetek ügye a környezetvédelem is! Egy természetközeli lagzi jó, ha fókuszál a hulladék csökkentésére, az egyszerhasználatos eszközök mellőzésére, de további praktikus megoldásokat is olvashattok, a zero waste esküvőkről!

Hirdetés

Ne felejtsétek el, hogy egy erdei esküvői helyszín megköveteli, hogy csakis olyan elemekkel dekoráljátok tovább, amelyek illeszkednek a természet ihlette hangulathoz. Felejtsétek el a csillogó, fényes díszeket, és maradjatok a naturális anyagoknál, színeknél. Így lesz igazán mesebeli-romantikus egy erdei esküvői helyszín!

Borítókép: pexels.com