A virágdekoráció olyan szelete az esküvőknek, ahol a lehetőségek tárháza szerencsére kimeríthetetlen. A virágfalak és a virágfüggönyök mellett külföldön nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban a virághinták, a virágos képkeretek és a koszorú formájú menyasszonyi csokrok is. Nézzétek csak, milyen elképesztően gyönyörűek!

Hirdetés

Friss esküvői virágdekoráció trendek

Számtalanszor körüljártuk már a virágdekoráció témakörét, és még mindig úgy látjuk, hogy a virágoknál aligha lehet szebb díszítést elképzelni egy esküvőn. A szertartáson, a lagzin, és a fotózáson is fantasztikus kiegészítők lehetnek a különféle virágokból készült kompozíciók, ezeket szeretnénk most megmutatni nektek.

Virágkoszorú, mint esküvői dekoráció

A szertartás és a lagzi helyszíne is nagyon szép lehet, ha virágokkal vagy zöldnövényzettel díszített virágkoszorúk lógnak a faágakon, vagy a mennyezetről leengedve. Ha kiválasztjátok az esküvő alapszínét, akkor már könnyedén választhattok színben hozzá illő virágokat, így a koszorúkat szinte minden alkalommal mindenhol egyedien lehet elkészíteni. A bohém esküvők hangulatához istenien passzolnak ezek a díszítőelemek, akárcsak a rusztikus vagy vintage stílusú esküvőkhöz. Dönthettek a letisztult, és szolid, vagy a látványos, és harsány változatok mellett is, biztosan nem fogjátok megbánni!

Óriási, mutatós virághinták

Képzeljetek el egy hatalmas virágkoszorút, amelyet egy fáról hintaként lelógatva tudtok az esküvői fotózáshoz felhasználni. A kisebb méretű koszorúkhoz hasonlóan, ezek a nagyobb méretű változatok is nagyon szépen díszíthetők, sőt, talán még több lehetőség rejlik bennük. A képek láttán elképzelni sem tudunk egy esküvőt hasonló kiegészítő nélkül, főleg, hogyha légies, könnyed anyagból készül a menyasszonyi ruha szoknyája!

Álomszép, hatalmas virágkoszorúk

Akár a fotózáshoz, akár a szertartáshoz állítjátok fel, mindenképpen valóságos szenzáció lesz a násznép körében. Ki ne szeretne fotózkodni ilyen szépséggel? Egy megfelelő technikával kivilágított változat szuper kellék lehet az esti fotózáshoz, és azt talán már említenünk sem kell, hogy nagyon romantikus hangulatot kelt. A koszorúslányokról és az örömszülőkről is elképesztően jó fotók készülhetnek, és egy hosszú fátyol is gyönyörűen mutat a virágok között.

Dekor banner

Fontos infó!

A virághinták és a nagyméretű virágkoszorúk igen masszív alapra készülnek, ezért a kivitelezésnél, és a felszerelésnél nagyon körültekintőnek kell lenni. Azt javasoljuk, hogy otthon semmiképpen ne álljatok neki barkácsolni, nehogy az esküvő napján hatalmas esés legyen belőle. Bízzátok ezt feladatot profi virágkötőkre vagy dekoratőrökre!

Virágkoszorú, mint menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor formája lehet kerek, hosszúkás, nyújtott, biedermeier, vízesés vagy csepp alakú is, ám külföldön a legdivatosabb napjainkban kétségkívül a virágkoszorú-menyasszonyi csokor, ami majdnem úgy néz ki, mint egy kis kosárka. Szinte bármilyen virágból készülhet a koszorúalapra dekoráció, a legkülönbözőbb színekben és formákban, melyek remekül kiemelhetik a menyasszonyi ruha szépségét. Ugye milyen rafináltak ezek a különleges csokrok? Egy profi virágkötő csodákat művelhet egyetlen koszorúalap segítségével is!

Virággal díszített hatalmas képkeretek

Az esküvői fotózás kellékei között nagyon népszerűek a virágokkal díszített képkeretek, melyeket ezerféle módon lehet variálni. Kérjétek meg a dekoratőrt, aki az esküvő dekorációját készíti, hogy szerezzen be különféle méretű és anyagú képkereteket, melyekre majd a virágok kerülnek. A régi, óarany keretek ugyanolyan szépek lehetnek, mint a kopott, fából készült verziók, amikből szuper vintage kiegészítők készülhetnek. Nincs olyan fotós, aki ne látna lehetőséget egy szabadtéri fotózásnál ezekben a keretekben!

Egy szó, mint száz, nem meglepő, hogy újabb trendeket köszönthetünk az esküvői virágdekorációnál is. Csak remélni tudjuk, hogy a külföldi példák mellett itthon is egyre gyakrabban találkozhatunk majd ilyen szépségekkel!