Habosbabos Esküvői Magazin > Virág & dekoráció  > Esküvői fotófal – Különleges ötletek és hasznos tippek
Fotófal esküvőre

Esküvői fotófal – Különleges ötletek és hasznos tippek

Egy esküvőnek vannak megható, romantikus, vicces, bolondos, ciki és különlegesebbnél különlegesebb pillanatai, melyeket mind meg szeretnénk örökíteni. Csodálatos hátteret tud nyújtani ezeknek a rendkívüli momentumoknak egy esküvői fotófal, mely egyre nagyon közkedveltségnek örvend az elmúlt években.

Dekor banner

A fotófal szerepe

Egy esküvői fotófal a nagy napon több szerepben is tündökölhet.  Egyrészt, gyönyörű hátteret szolgáltathat a polgári szertartáson, az anyakönyvvezető mögött. Másrészt, remekül mutat a beállított esküvői képeknél, illetve a lakodalomban a vendégek maguk is oda tudnak állni elé, így rengeteg spontán képnek szolgál hangulatos háttérrel.

Nem utolsó sorban pedig, egy mesés esküvői fotófal szemet gyönyörködtető dekorációja lehet esküvőtöknek.

Fotófal esküvőre

Esküvői fotófal bérlése, ára

Hogy mekkora egy esküvői fotófal? Nem kicsi. Na, de egy kicsit komolyabbra véve a szót! Úgy kell számolnotok, hogy 4 ember kényelmesen elférjen a fotófal előtt.

Természetesen négynél kevesebben és többen is állhatnak majd az előtte, de általánosságban a jegyespár, azaz ti ketten, és egy barát illetve annak párja fog képek készíttetni veletek. Éppen ezért érdemes minimum 1,5 méter széles, és 2 méter magas fotófalban gondolkodnotok.

Animacik
Hirdetés

Az esküvői fotófal bérlése során minden szolgáltató rendelkezik alap szerkezetekkel, melyeket nagyon szívesen igazítanak az esküvőtök hangulatához. Hisz, ahogy minden más dekorációs kelléknél, itt is nagyon fontos, hogy harmonikus legyen az összkép.

Bérlésük ára mérettől, díszítettségtől, egyediségtől függ, de átlagosan 25.000-35.000 forintba kerül. Egy ilyen nagy dekorációs kelléket mindenképpen megéri bérelni, hisz a szolgáltatók kiszállítják és fel is építik a nagy napon, majd a lakodalom után gondoskodnak a fotófal lebontásáról és elszállításáról. Eggyel több teher, melyet levesznek a vállatokról!

Fotófal

Esküvői fotófal ötletek, inspirációk

Mivel az esküvői fotófalat az egyik leghangsúlyosabb dekorációs kelléknek tekintjük, egyre több lehetőség közül választhatunk. Fontos szem előtt tartani, hogy középpontban lesz, így egyszerre kell kiemelkednie a többi díszítő elem közül, mégis beleolvadnia a környezet hangulatába.

VIRÁGFAL: Igazán romantikus díszlet, mely rengeteg stílushoz passzolhat. Szinte végtelen színkombináció közül válogathatunk, így tökéletes egyensúlyt teremthetünk az esküvőn uralkodó színekkel.

VINTIGE AJTÓ: Tökéletes választás, ha szeretitek a kicsit kopottas, mégis elegáns és kifinomult dekorációt.

SZATÉN FÉNYEK: Különleges fényeket teremt, ha egy nagyobb keretre égősort tekernek, majd azt beborítják áttetsző szatén anyaggal.

Esküvői fotófal

LUGAS: Ez az esküvői fotófal egyszerre engedi láttatni a természetes hátteret, mégis kiegészíti, és különlegesebbé teszi.

ERDEI HANGULAT: Ha ti is a természet lágy ölén mondjátok ki a boldogító igent, meseszerű hátteret teremthet emlékeiteknek egy zöld növénnyel befuttatott paraván, némi borostyánnal, és vadregényes virággal kiegészítve.

RUSZTIKUS RAKLAP: A régies, mégis patinás tárgyak különleges hangulatot teremtenek, így, ha a ti esküvőtökön is a rusztikus stílusjegyek uralkodnak, egy raklapokból összeállított esküvői fotófal tökéletes választás lesz.

SZALMABÁLA: A legegyszerűbb, mégis legautentikusabb dekoráció.

esküvői fotófal ötletek

KRÉTATÁBLA: Egy krétatáblából álló esküvői fotófallal nem nagyon lehet mellé fogni. Mivel bármit, bárhogyan írhattok és rajzolhattok rá, szinte minden stílussal harmóniát tud teremteni.

TAPÉTA: A lehetőségek tárháza nyitva áll előttetek, sokszor a legegyszerűbb csíkos-pöttyös motívumok mutatnak a legjobban.

VIRÁGFÜGGÖNY: Ha a virágfalat túl töménynek érzitek, de a virágok romantikájáról nem akartok lemondani, válasszátok a virágfüggönyös megoldást.

fotófal virágból

Esküvői fotófal – kiegészítő kellékek

Az esküvői fotók egyediségét profi szintre emelhetitek néhány kellékkel, melyeket az esküvői fotófal mellé elhelyezve szabad kezet adtok vendégeiteknek. Higgyétek el, a lagzi alatt mindenkinek beindul a fantáziája, és szívet melengető lesz utólag visszanézni, hogy milyen jó hangulatban szórakozott az egész násznép.

Tökéletes kiegészítők lehetnek a maszkok, táblák, feliratok, vicces szemüvegek, bajuszok, üres képkeretek, fotelek, díványok, lufik…

Esküvői fotófal kellékek

Esküvőnk után, az évek múlásával egyre nagyobb vágyat fogunk érezni, hogy akár csak egy pillanatra is, de had utazzunk vissza egy kicsit a múltba, hogy újra átéljük esküvőnk legszebb pillanatait.

Nos, amíg az időutazó gépeket nem dobják piacra, vigaszul itt vannak az esküvői emlékeink, azok a csodás, élettel teli őszinte képek, melyek még szebben ragyognak, egy különleges esküvői fotófal előtt.

Fotók: pinterest.com,

Animacik gyerek

Témába vág

10+1 kreatív esküvői menükártya ötlet Egy igazán jó lagzi szíve-lelke az eszem-iszom dínomdánom. De, hogy megelőzzük a sok ártatlan, ám annál bosszantóbb kérdést a menüvel, italfogyasztással kapcsolatban, az esküvői menükártya elengedhetetlen eleme a terítéknek. Higgyétek el, amint ...
Tulipán csokor esküvőre – árak, tippek, dekoráció Már a tulipán csokor gondolatától is mosolyognotok kell, mert egyszerűen imádjátok ezt az egyszerű, ugyanakkor egyszerűségében is csodaszép virágot? Szeretnétek, ha az esküvőtökön is főszerepet játszana? Remek gondolat. Nézzük a legfontosabb tudniva...
18+1 mesés tavaszi esküvői dekoráció tipp! A tavaszi esküvői dekoráció szépsége általában az egyszerűségében rejlik. Rengeteg virág, pasztell színek, cserepes növények, romantikus hangulatú helyszín dekoráció és vintage stílus jellemzi. Mutatjuk, melyik lesz idén a 18+1 dekorációs tipp, ...
4+1 pazar dekorációs tipp sátras esküvőkhöz! 4+1 pazar dekorációs tipp sátras esküvőkhöz! Ugye nektek is megfordult már a fejetekben, hogy milyen hangulatos lenne, ha sátras esküvőt tartanátok? Nem csodáljuk, egyre több pár dönt így, főleg azért, mert a sátras esküvőknek olyan varázsa van, ami ...
7+1 tipp, amivel egyedi lesz az esküvői ültetőkártya! Rengeteget foglalkoztatok a vendéglista összeírásával, de fogalmatok sincs, hogy milyenek legyenek az ültetőkártyáitok? Kisebb családi harc volt a vendéglista elkészítése, és alig várjátok, hogy az esküvői ültetőkártya témát pikk-pakk megoldjátok? Ne...
Örökcsokor – az életre szóló esküvői emlék Az esküvőtök után, esős napokon nemcsak a régi fényképeket lesz jó nézegetni bekuckózva, hanem minden apró kis emléket jó lesz kézbe venni, mely felidézi bennetek életetek legfontosabb napjának emlékeit. Az ültetőkártya, melyre szeretteitek nevei vol...
Esküvői virágkorona – a legizgalmasabb esküvői kiegészítő Gondolkodtatok esküvői virágkorona viselésén? Képzeljetek magatok elé egy gyönyörű, színes, illatos virágoskertet, ahol legszívesebben hosszú hónapokat töltenétek el boldogan üldögélve. Ugye milyen fantasztikus lehet az a hangulat, ami itt vár bennet...
TOP3 dekorációs tipp szabadtéri esküvőkhöz TOP3 dekorációs tipp szabadtéri esküvőkhöz! Álomszép díszek, pasztellszínek, tengernyi virág és romantikus fények. A szabadtéri esküvők soha nem voltak annyira népszerűek, mint az elmúlt években, és ez a népszerűség minden bizonnyal egyre csak növek...
A napraforgó lesz az idei esküvők rózsája! Gondoltátok volna, hogy az esküvői virágdekorációban a napraforgó az új rózsa? Hihetetlen népszerűségének köszönhetően menyasszonyok százai gyűjtenek napraforgós dekorációs ötleteket, amelyekkel a megfelelő időben bombázhatják majd a dekoratőröket és...
Bájos virághiták – friss esküvői virágdekoráció trendek! A virágdekoráció olyan szelete az esküvőknek, ahol a lehetőségek tárháza szerencsére kimeríthetetlen. A virágfalak és a virágfüggönyök mellett külföldön nagy népszerűségnek örvendenek napjainkban a virághinták, a virágos képkeretek és a koszorú formá...