Habosbabos Esküvői Magazin > Virág & dekoráció  > La Fleur By Nora – Esküvői dekoráció a Dunakanyarból!
La Fleur By Nora esküvői dekoráció

La Fleur By Nora – Esküvői dekoráció a Dunakanyarból!

Amikor lehunyt szemmel elképzelitek magatok előtt várva várt esküvőtöket, ti is egy vintage világban jártok, ahol pasztell rózsaszín és fehér minden? Fonott kosarakból gyönyörű virágok omlanak a puha fűre, és a nap melegen süti az arcotokat? Ha beléptek a La Fleur By Nora ajtaján, pontosan ez a hangulat vár benneteket, az esküvőtök helyszíne pedig Nórának köszönhetően valódi Tündérország lehet.

La Fleur By Nora, esküvői dekoráció

Ha éppen az esküvőtöket szervezitek, vagy rövidesen belevágtok a munkálatokba, azt fogjátok tapasztalni, hogy szinte a legtöbb pepecselős munka és apró feladat a dekoráció és a menyasszonyi csokor megálmodása és megvalósítása körül lesz. Ha biztosak szeretnétek lenni benne, hogy rajtatok kívül valaki más is legalább olyan igyekezettel küzd azért, hogy a nagy nap tökéletes legyen, bátran keressetek fel egy profi virágkötőt vagy dekoratőrt, aki nagy terhet vehet le a vállatokról az esküvő előtti hetekben és hónapokban.
La Fleur By Nora esküvői dekoráció

Mesés kiegészítők

Az autódíszek, asztaldíszek, köszöntőcsokrok, és a menyasszonyi csokor mellett ügyelni kell a terítők és a székszoknyák bérlésére, a fényfüzérekre és más világításra, a paravánokra, padokra, és még ezer más dologra.

Hirdetés

Könnyen előfordulhat, hogy a nagy kavalkádban elvesztek a részletekben, ezért érdemes egy igazán hozzáértő szakemberre bízni a feladatokat, aki valóra váltja a legtitkosabb vágyaitokat is. Főleg akkor, ha Tündérországban szeretnétek tartani az esküvőt!
La Fleur By Nora esküvői dekoráció

Az ország egyik legjobb virágkötője

Ha tehát tökéletes esküvői dekorációra vágytok a polgári és az egyházi szertartáson, és annak örülnétek a legjobban, ha mindezt az ország egyik legjobb virágkötője tartaná kézben, akkor a legjobb helyen vagytok!
Miután Nóra meghallgatja az elképzeléseiteket a dekorációt illetően, vázlatrajzot készít, és ha tetszenek az ötletei, akkor máris indulhat a megvalósítás, ami nála egy hatalmas adag kreativitással és precizitással párosul. Soha nem dolgozik olyan virágokkal vagy kiegészítőkkel, amiket ő maga nem látna szívesen a saját esküvőjén.
La Fleur By Nora esküvői dekoráció

Vintage esküvő

A vintage stílusú dekoráció töretlenül népszerű a menyasszonyok körében, ami persze azért is szuper, mert rengeteg izgalmas lehetőséget rejt magában. Passzolnak hozzá a kosarak, a színes kaspók, fém- és üvegedények, és a fényfüzérek is. A lehető legtökéletesebb dekoráció persze főleg virágokból készül, mert a természetességükkel bármit ünnepi díszbe öltöztetnek. Ha történetesen olyan ékszerekre vágytok, ami nem sétál szembe veletek bárhol, arra is tudunk megoldást!
La Fleur By Nora esküvői dekoráció

Nóra virágékszereibe első látásra beleszerettünk! Biztosak vagyunk benne, hogy a fotókat látva ti sem tudjátok majd elképzelni nélkülük a menyasszonyi ruhátokat. A kövirózsa szolid, mégis különleges látványt nyújthat akár a nyakatokban, akár a hajatokban, és persze tökéletesen beleillik az elképzelt Tündérország-hangulatba is.

Dekor banner

Talán el sem fogjátok hinni, de amikor Nóra belefog egy-egy virágékszer elkészítésébe, még maga sem tudja, hogy milyen lesz a végeredmény. A képeket látva azonban egy cseppet sem kell aggódni, mert minden alkalommal hihetetlenül egyedi és eredeti kompozíciók születnek.

La Fleur by Nora – profizmus mindenek felett!

Ami az esküvői helyszíneket illeti, díszített már templomokat, termeket és szabadtéri helyszíneket is, a fantáziájának csak a képzelet szab határt. Számos egyéni és csapatversenyen ért el kiváló eredmént, munkái újságokban és magazinokban jelentek meg. A szakma fortélyait Guba Ági virágkötő mester tanítványaként sajátította el.
La Fleur By Nora esküvői dekoráció
Tipp:

Nóra Budapest 40 km.-es körzetében és a Dunakanyar teljes területén vállal esküvőket, így a budapesti költségekhez viszonyítva valamivel alacsonyabb árszinten érhettek el tökéletes szolgáltatást. Nem minden pár mondhatja el magáról, hogy esküvőjükön a Dunakanyar egyik legjobb csapata díszített!

Ár/érték arány = 100%

La Fleur By Nora esküvői dekoráció

Akkor találtok rá a megfelelő dekoratőrre és virágkötőre, ha azt látjátok, hogy nem ismer lehetetlent. Addig bütyköli az autódíszt, ameddig biztosan nem áll a helyén… Addig rendezgeti a fényfüzért, amíg az megfelelő hátteret nem biztosít nektek a fotózáshoz. Bármennyire extrém az elképzelésetek az asztaldíszt illetően, igyekszik megvalósítani. Hiába kaptok hisztirohamot a rengeteg feladat láttán, ő megnyugtat benneteket és kreatívan lát át a káoszon. Nóra ilyen. Álmokat köt virágokból. De hát mit is várhatnánk egy olyan virágkötőtől, aki – ahogyan ő fogalmaz – az első nagy szerelméhez ment feleségül?