Habosbabos Esküvői Magazin > Zene  > Ezek lesznek 2018 kedvenc esküvői bevonuló zenéi!
2018 kedvenc esküvői bevonuló zenéi

Ezek lesznek 2018 kedvenc esküvői bevonuló zenéi!

Napok óta a videó megosztó oldalakat bújjátok, és ha kell, ha nem, folyamatosan dúdolgattok? A megfelelő bevonuló zene kiválasztása nagy munka, ezért nem csoda, hogy folyamatosan ezen töritek a fejeteket. Biztosan legalább már tíz számot találtatok erre a célra, ám mivel nem vonulhattok tízszer az oltár elé, így ideje leszűkíteni a kört . Mutatjuk, melyek lesznek 2018 kedvenc esküvői bevonuló zenéi!

Zene banner

A házasságkötő termekben érdemes rákérdezni, hogy milyen formátumban hozzátok el a zenét, sőt! Ha lehetséges, próbáljátok ki, hogy működik-e a lejátszás, nehogy az esküvő előtt 10 perccel derüljön ki, hogy probléma van.

Amennyiben kihelyezett polgári szertartást terveztek, ügyeljetek arra, hogy a zenéről és a hangosításról nektek kell gondoskodni. A hangosítást az esküvői DJ is csinálhatja, csak beszéljétek meg vele előre, hogy mire lesz szükségetek!

2018 kedvenc esküvői bevonuló zenéi

Íme 2018-as kedvenc esküvői bevonuló zenéi:

Kristinus

Jó tanács! Ha végigfutottatok a listán, de még mindig nem tudtok választani a számok közül, gondoljatok arra, hogy a gyűrűhúzás, a szülőköszönő ajándékok átadása, valamint a pezsgőzés és koccintás idejére is nyugodtan választhattok közülük!

A bevonuló zenéről valószínűleg mindig az esküvő jut majd eszetekbe, ezért jól gondoljátok meg, hogy melyik szám mellett teszitek le a voksotokat. További lagzis / bulis zenéket ide kattintva találtok! Hajrá menyasszonyok, keresgéljetek bátran!

Share