Habosbabos Esküvői Magazin > Zene  > 25 klasszikus rock szám, amit bevethetsz a nagy napon!

25 klasszikus rock szám, amit bevethetsz a nagy napon!

Nem minden pár vágyik arra, hogy egy disney betétdal, filmzene vagy romantikus popszám dallamai csendüljenek fel a nagy nap legszebb pillanataiban. Egy klasszikus rock szám is tökéletes választás lehet, ha a szívetek ehhez a műfajhoz húz inkább. Ha megtetszett az ötlet, de egy kis segítségre van szükségetek ahhoz, hogy megtaláljátok a tökéletes klasszikus rock számot, nézzetek körül a listánkon!

Úgy gondoljátok, hogy az elektromos gitároknak és a dobszólóknak nincs helye a nyitótánchoz vagy a bevonuláshoz választott zenében? Azt tanácsoljuk, hogy gondoljátok át újra! A Berlintől Bon Jovi-ig számos rock együttes vagy előadó írt olyan balladákat, amelyek méltóak lehetnek arra, hogy felcsendüljenek a táncparketten, vagy akár a ceremónia helyszínén.

Zene banner

Fontos!

Ne sajnáljátok az időt a válogatásra, mert ezekről a számokról életetek végéig az esküvőtök jut majd eszetekbe!

Mutatjuk, melyik az a 25 klasszikus rock szám, amit nyugodtan bevethettek a nagy napon!

Mi ezt a 25 számot írtuk fel magunknak klasszikus rock kategóriában, de a műfajon belül a listát persze a végtelenségig lehetne bővíteni főleg úgy, hogy az elmúlt évek terméséből is bőven lehet szemezgetni. Legközelebb egy ilyen összefoglalással készülünk majd nektek. Kellemes válogatást kívánunk!

Fotók: pinterest.com

Share