Nem minden pár vágyik arra, hogy egy disney betétdal, filmzene vagy romantikus popszám dallamai csendüljenek fel a nagy nap legszebb pillanataiban. Egy klasszikus rock szám is tökéletes választás lehet esküvőre, ha a szívetek ehhez a műfajhoz húz inkább. Ha megtetszett az ötlet, de egy kis segítségre van szükségetek ahhoz, hogy megtaláljátok a tökéletes klasszikus rock számot, nézzetek körül a listánkon!

Hirdetés

Úgy gondoljátok, hogy az elektromos gitároknak és a dobszólóknak nincs helye a nyitótánchoz vagy a bevonuláshoz választott zenében? Azt tanácsoljuk, hogy gondoljátok át újra! A Berlintől Bon Jovi-ig számos rock együttes vagy előadó írt olyan balladákat, amelyek méltóak lehetnek arra, hogy felcsendüljenek a táncparketten, vagy akár a ceremónia helyszínén.

Zene banner

Fontos!

Ne sajnáljátok az időt a válogatásra, mert ezekről a számokról életetek végéig az esküvőtök jut majd eszetekbe!

25 klasszikus rock szám esküvőre

1. Faithfully – Journey

2. When I See You Smile – Bad English

3. Love Will Keep Us Alive – Eagles

4. Wild Horses – The Rolling Stones

5. Thank You – Led Zeppelin

6. You’re the Inspiration – Chicago

7. I Don’t Want to Miss a Thing – Aerosmith

8. Forever – Kiss

9. Love Conquers All – Deep Purple

10. Thank You for Loving Me – Bon Jovi

11 – 25:

Mi ezt a 25 számot írtuk fel magunknak klasszikus rock kategóriában, de a műfajon belül a listát persze a végtelenségig lehetne bővíteni főleg úgy, hogy az elmúlt évek terméséből is bőven lehet szemezgetni. Legközelebb egy ilyen összefoglalással készülünk majd nektek. Kellemes válogatást kívánunk!

Fotók: pinterest.com