Minden vágyad egy mesés nyitótánc? Azt gondoljátok, hogy gyerekes dolog Disney dalra táncolni a nyitótáncot? Ugyan már! Nincsenek határok, nincsenek megkötések, ez a ti nagy napotok, csak rajtatok múlik a zeneválasztás! Különben is, annyi csodás betétdal közül válogathattok, hogy ha megtetszett a Disney téma, döntsétek el, hogy melyik zene passzol leginkább az esküvőtökhöz, a személyiségetekhez, vagy a nyitótánc hangulatához!

Zene banner

Tudtátok, hogy a legrégebbi Disney mese a Hófehérke, amit 1937-ben ismerhetett meg a közönség? Ezt követte Pinokkió és Dumbo, de rövidesen – néhány évenként – jött a Hamupipőke, az Alice Csodaországban, és az összes többi kedvenc. Nem szégyen, ha szeretitek a meséket, a betétdalokat meg mondjuk ki: nem lehet nem kedvelni, hiszen olyan ismert emberek kölcsönözték az énekhangjukat a szereplőknek, mint Jodi Benson (Kis hableány), Paige O'Hara (Belle), illetve Lea Salonga (Jázmin és Mulan).

Mutatjuk a 15 Disney dalt, amivel nem lőhettek mellé!

26 Disney dal, ha mesés nyitótánc az álmod!

Amennyiben nem vagytok igazán jó táncosok, de mégis ragaszkodtok a nyitótánchoz, gondolkozzatok el a lehetőségen, hogy táncórákat vesztek, mint Richard Gere a „Shall we dance?”-ben, és elsajátítjátok azokat az alaplépéseket, amelyekkel már magabiztosnak érzitek magatokat a násznép előtt is.

Hirdetés

Nézzük az árakat!

Egy táncóra körülbelül 5000 és 10000 Ft között mozog/2 fő/alkalom, ami viszont lehet 60, vagy akár 90 perc is. Ezen felül néhol terembérleti díjat és útiköltséget is felszámolnak. A tanfolyamok ára ennél kedvezőbb, és több helyen csoportos oktatást is tartanak nyitótánchoz, és meglepetés tánchoz, ezért érdemes előzetesen tájékozódni a meghirdetett alkalmak előtt.

Ha szívesebben táncolnátok inkább magyar változatra, ezek között biztosan megtaláljátok az igazit! A következőkben Házy Erzsébet (Hófehérke), Kertesi Ingrid (Csipkerózsika), Kocsis Judit (Belle), Janza Kata (Jázmin), Auth Csilla (Mulan), Füredi Nikolett (Elza) vagy éppen Udvarias Anna (Pocahontas) hangját is hallhatjátok.

Megvan a tökéletes dal, vagy kihagytuk a kedvenceteket? Meséljetek, ti melyik mellett döntenétek?