Habosbabos Esküvői Magazin > Zene  > 26 Disney dal, ha mesés nyitótánc az álmod!
26 Disney dal, ha mesés nyitótánc az álmod!

26 Disney dal, ha mesés nyitótánc az álmod!

Minden vágyad egy mesés nyitótánc? Azt gondoljátok, hogy gyerekes dolog Disney dalra táncolni a nyitótáncot? Ugyan már! Nincsenek határok, nincsenek megkötések, ez a ti nagy napotok, csak rajtatok múlik a zeneválasztás! Különben is, annyi csodás betétdal közül válogathattok, hogy ha megtetszett a Disney téma, döntsétek el, hogy melyik zene passzol leginkább az esküvőtökhöz, a személyiségetekhez, vagy a nyitótánc hangulatához!

Zene banner

Tudtátok, hogy a legrégebbi Disney mese a Hófehérke, amit 1937-ben ismerhetett meg a közönség? Ezt követte Pinokkió és Dumbo, de rövidesen – néhány évenként – jött a Hamupipőke, az Alice Csodaországban, és az összes többi kedvenc. Nem szégyen, ha szeretitek a meséket, a betétdalokat meg mondjuk ki: nem lehet nem kedvelni, hiszen olyan ismert emberek kölcsönözték az énekhangjukat a szereplőknek, mint Jodi Benson (Kis hableány), Paige O’Hara (Belle), illetve Lea Salonga (Jázmin és Mulan).

Mutatjuk a 15 Disney dalt, amivel nem lőhettek mellé!

26 Disney dal, ha mesés nyitótánc az álmod!

Amennyiben nem vagytok igazán jó táncosok, de mégis ragaszkodtok a nyitótánchoz, gondolkozzatok el a lehetőségen, hogy táncórákat vesztek, mint Richard Gere a „Shall we dance?”-ben, és elsajátítjátok azokat az alaplépéseket, amelyekkel már magabiztosnak érzitek magatokat a násznép előtt is.

Hirdetés

Nézzük az árakat!

Egy táncóra körülbelül 5000 és 10000 Ft között mozog/2 fő/alkalom, ami viszont lehet 60, vagy akár 90 perc is. Ezen felül néhol terembérleti díjat és útiköltséget is felszámolnak. A tanfolyamok ára ennél kedvezőbb, és több helyen csoportos oktatást is tartanak nyitótánchoz, és meglepetés tánchoz, ezért érdemes előzetesen tájékozódni a meghirdetett alkalmak előtt.

Ha szívesebben táncolnátok inkább magyar változatra, ezek között biztosan megtaláljátok az igazit! A következőkben Házy Erzsébet (Hófehérke), Kertesi Ingrid (Csipkerózsika), Kocsis Judit (Belle), Janza Kata (Jázmin), Auth Csilla (Mulan), Füredi Nikolett (Elza) vagy éppen Udvarias Anna (Pocahontas) hangját is hallhatjátok.

Megvan a tökéletes dal, vagy kihagytuk a kedvenceteket? Meséljetek, ti melyik mellett döntenétek?

Share