Habosbabos Esküvői Magazin > Zene  > 27 klasszikus filmzene a tökéletes nyitótánchoz!

27 klasszikus filmzene a tökéletes nyitótánchoz!

Benne van a lábatokban a boogie, esetleg olyan tehetségesek vagytok, mint Fred Astaire? Ha azt már eldöntöttétek, hogy az esküvőn biztosan szeretnétek majd nyitótáncot táncolni, de képtelenek vagytok kiválasztani azt a számot, ami a leginkább alkalmas lenne erre a kivételes alkalomra, böngésszétek át a következő lehetőségeket! Nem vagyunk biztosak benne, hogy ezen a 27-es listán rajta van a Nagy Ő, de ha igazi filmbolondok vagytok, talán mégis rátaláltok.

Zene banner

Bosszantóan sok remek filmzene van, pontosan ezért nehéz egyetlen olyat választani, ami mindent visz. Ahogyan A Gyűrűk Urában az Egy Gyűrűnél, úgy itt is igaz, hogy van egy zene, amely minden más fölött áll. Olyan, amely eszetekbe juttat minden boldog pillanatot, amit együtt éltetek át.

Kristinus

Higgyétek el, rá fogtok találni, csak csukjátok be a szemeteket, és képzeljétek magatok elé zenehallgatás közben, hogyan táncolnátok a Top Gun, a Pearl Harbor, vagy éppen a Dirty Dancing filmzenéjének dallamára.

Mutatjuk a listát!

Amennyiben még nem találtátok meg álmaitok bevonuló zenéjét, böngésszetek a 2018-as kedvencek között, ha pedig úgy érzitek, hogy szükségetek lenne a nyitótánchoz egy segítségre, nyugodtan keressetek fel egy tánctanárt, aki az alaplépéseken kívül egy kis önbizalommal is felruház benneteket, így nyugodtan pöröghettek-foroghattok majd a vendégek előtt a nagy napon!

Share