Habosbabos Esküvői Magazin > Zene  > 27 magyar szám bevonuló zenének és a nyitótánchoz!

27 magyar szám bevonuló zenének és a nyitótánchoz!

A nyitótáncot sok esetben külföldi előadók hatalmas népszerűségnek örvendő slágereire táncolják a párok, de van néhány magyar nyelvű dal is, amit mindenképpen érdemes felvenni a listátokra. Ugyanezeket a számokat akár bevonuló zenének is használhatjátok, csak azon múlik, hogyan képzeltétek el az esküvőtöket!

Zene banner

Valószínűleg nincs köztetek olyan, akinek ne lett volna olyan korszaka, amikor végighallgatta a legismertebb magyar szerelmes dalokat, ebben pedig nagy segítségetekre lehetett többek között Cipő, Presszer Gábor, Kasza Tibi és Ákos is. Szerencsére minden zenei stílus bővelkedik ilyen szerelmes dalokban, így nyugodtan válogathattok közülük, ízlésetek szerint.

Mi most azt a 27 számot gyűjtöttük össze, amelyek nagyon népszerűek az esküvőkön, és amelyekre akár komolyabb tánctudás nélkül is végiglassúzhatjátok a nyitótáncot!

Ha több olyan dalt is találtatok, amelyet szívesen felhasználnátok a nagy napon, akkor gondoljatok arra, hogy a polgári szertartáson, a vendégek fogadásánál és a nyitótáncnál egyaránt szükség lesz zenére. Válasszátok ki, melyik alkalomhoz melyik passzol szerintetek igazán, és ki is pipálhatjátok a teendők listáján ezt a kedves feladatot!

Fotók: weddingwire.ca, insideweddings.com

Share