Habosbabos Esküvői Magazin > Zene  > A legszebb bevonuló zenék polgári esküvőre
A legszebb bevonuló zenék polgári esküvőre

A legszebb bevonuló zenék polgári esküvőre

A legjobb zenék polgári esküvőre! A tökéletes bevonuló zene kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen a vőlegény a legtöbb esküvőn a bevonulás közben látja meg először a menyasszonyt, ezért a pillanat egyszeri és megismételhetetlen. A menyasszonyok többsége olyan zenét keres ehhez a pillanathoz, ami magába foglalja az érzéseit, a gondolatait, és az alkalom meghittségét. Úgy is mondhatnánk, hogy ilyenkor a zene beszél, amíg a menyasszony a vőlegény felé sétál.

Zene banner

Ha van „közös számotok”, olyan zene, ami akkor szólt, amikor megismerkedtetek, vagy esetleg a lánykérés pillanata jut róla eszetekbe, az remek választás lehet erre az alkalomra is, de az az igazság, hogy a zenei stílus és az adott zeneszám kiválasztásának semmi más nem szab határt, csak a képzelőerőtök.

A legszebb bevonuló zenék polgári esküvőre

fotó: pexels.com

Egy szabadtéri esküvőnek egészen más hangulata lehet, mint egy olyan szertartásnak, melyet házasságkötő teremben tartanak, de a lényeg minden esetben kizárólag az, hogy ez legyen életetek egyik legszebb napja! Nincsen semmi kőbe vésve, nyugodtan formáljátok a személyiségetekhez a szertartás hangulatát. Mutatjuk az elmúlt évek tíz legnépszerűbb bevonuló zenéjét.

A 10 legnépszerűbb esküvői bevonuló zene

A legszebb bevonuló zenék polgári esküvőre

fotó: pexels.com

Stílusos zenék polgári esküvőre

Egyes párok ragaszkodnak a szöveg nélküli dallamokhoz, míg mások kizárólag klasszikus, vagy romantikus popzenét tudnak elképzelni bevonuló zenének, de szóba jöhetnek filmslágerek, és zongoradarabok is. Amennyiben őrült trash metal, reggae, funky, jazz vagy countryrajongók vagytok, ne habozzatok, válasszátok ki a rátok legjellemzőbb számot, és másoljátok fel egy pendrive-ra, ahol biztos helyen várakozhat az esküvő napjáig.

Kristinus

Szánjatok elegendő időt a tökéletes zeneszám megtalálására, az ilyen dolgokat nem érdemes elsietni! Ha a fenti zenék között nem találtátok meg az IGAZIT, szemezgessetek azok közül a számok közül, melyeket a nyitótánchoz javasoltunk, hátha ott bújik meg valahol a ti saját sztoritok, hangokba öltöztetve.

Share