Szinte 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy hosszú ideje gondolkodtok már azon, melyik lenne a legtökéletesebb esküvői bevonuló zene számotokra a polgári szertartáson. Nem csoda, hiszen a zene stílusa, és hangulata a ceremónia hangulatát is befolyásolja. Mutatjuk nektek azt a 12 legnépszerűbb esküvői bevonuló zenét, amelyre szerte a világon több ezer menyasszony mondta már ki a boldogító igent.

Esküvői zene

Kifejezetten klasszikus rockzenét, Disney dalt, magyar nyelvű számot, vagy klasszikus filmzenét kerestek a nagy napra? Arra is van néhány tippünk! Kattintsatok bátran arra a kategóriára, amelyik a legszimpatikusabb számotokra, most azonban következzenek a nagy kedvencek!

Zene banner

12 népszerű bevonuló zene polgári szertartásra

Csukjátok be a szemeteket, és képzeljétek el a pillanatot, amikor készen álltok rá, hogy elinduljatok a vőlegényetek felé a házasságkötő teremben vagy esetleg egy szabadtéri szertartáson. Az összes vendég szeme rátok szegeződik, és felcsendül az a zene, amiről életetek további részében mindig ez a nap jut majd eszetekbe. Ugye, hogy már belegondolni is nagyon izgalmas abba, hogy milyen elképesztően nagy élmény lesz a szertartás számotokra? Éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen aláfestő zenére esik a választásotok.

A menyasszonyok többsége a következő 12 zene mellett tette le a voksát, kíváncsiak vagyok rá, hogy ti is megtaláljátok-e köztük az IGAZIT!

A világ legnépszerűbb esküvői bevonuló zenéi

 

1. Vicente Avella – Bridal March

 

 

2. Canon in D, Pachelbel

 

https://www.youtube.com/watch?v=jXC9tuumjiA

 

3. A Thousand Years, The Piano Guys (Christina Perri)

 

 

4. Glasgow Love Theme, Igazából szerelem

 

 

5. Marry Me, Train

 

 

6. Somewhere Over The Rainbow, Israel Kamakawiwo’Ole

 

 

7. Wedding March, Mendelssohn

 

 

8. Arrival of the Queen of Sheba, Handel

 

 

9. Don’t Stop Believing, Vitamin String Quartet (Journey)

 

 

10. Signed, Sealed, Delivered, Stevie Wonder

 

 

11. First Day Of My Life, Bright Eyes

 

 

12. Now That We Found Love, Heavy D & The Boyz

 

Ugye ti is találtatok köztük olyat, ami a saját TOP12-es listátokra is felkerülne? Ne habozzatok, válasszatok ki akár több zenét is, a szertartás előtt hasznos lehet, amíg gyülekeznek a vendégek, és a ceremónia közben is szólhatnak, például a szülőköszöntés alatt.