Sok menyasszony gyerekkora óta arra vágyik, hogy az édesapja kísérje az oltár elé, az első közös esküvői tánc pedig szinte magától értetődően a lakodalom egyik fénypontja szokott lenni. De mi van akkor, ha mindketten kicsit bevállalósabbak vagytok az átlagnál, és szuper a ritmusérzéketek? Akkor egy kis gyakorlással valószínűleg egy olyan esküvői tánc sül ki a dologból, mint amilyen Mikayla Ellison és édesapja produkciója!

Nem vagytok szakképzett balerinák, ’N Sync háttértáncosok, vagy Michael Jackoson klónok? Sebaj! Az apukátokkal közösen ugyanolyan ügyesek lehettek, mint Utah-ban ez a nem mindennapi páros!

Zene banner

Apa-lánya esküvői tánc

Mikayla Ellison és az édesapja egy 4 perces koreográfiával készült a nagy napra, a vendégek őszinte és legnagyobb örömére. Maga a tánc egy lassú dallal, Bob Carlisle „Butterfly Kisses” című számával kezdődik. A násznép szinte olvadozik a lassú tánc láttán, majd beindul a buli. Jön MC Hammer és a „U Can’t Touch This”, az ’N Sync és a “Bye Bye Bye”, LMFAO és a „Party Rock Anthem”, és Dawin és a „Dessert”. A hangulat fergeteges, a násznép imádja őket.

Látszik, hogy nagyon élvezik mindketten, és talán joggal állíthatjuk, hogy őket nézve sok apa-lánya páros kap majd kedvet egy ilyen izgalmas mutatványhoz. Ugye nektek is azonnal táncolni támadt kedvetek, amint ráéreztetek a ritmusra? Mi már legalább húsz alkalommal megnéztük a videót, de nem tudjuk megunni.

A menyasszony édesapja egyébként kifejezett boldog volt amiatt, hogy a videó felkerült a YouTube-ra, mert az alábbi üzenetet mindenképpen el szerette volna juttatni az összes apukához:

“Soha ne szalasszátok el a lehetőséget, hogy táncoljatok a lányotokkal”

Íme a videó, reméljük, hogy ti is imádni fogjátok!

Kedvet kaptatok egy hasonló bulihoz?

Ha táncosok vagytok, vagy van táncos múltatok, akkor nyilvánvalóan könnyebb dolgotok lesz egy hasonló koreográfia összeállításánál, de akár kereshettek egy profi tánctanárt is, aki a segítségetekre lesz ebben. Ő felméri majd, hogy milyen a ritmusérzéketek, mennyire tanultok hamar, és ehhez mérten fogja kiválasztani azokat a táncmozdulatokat, amelyekkel könnyedén elboldogultok majd.

Ne mondjatok le a közös esküvői táncról csak azért, mert nem vagytok elég magabiztosak hozzá. Egyesek táncosnak születnek, mások nem, de nincs reménytelen eset.

Lelkesedéssel nagyon ütős meglepetést készíthettek a násznépnek, a közös élmény pedig még közelebb hoz majd benneteket egymáshoz!